Hogyan tudassam az apámmal, hogy tudom hogy megcsalja az anyámat?
"Apa fél éve tudom, hogy szeretőt tartasz egy éve....akarsz róla beszélni ?"
31/f
mármint a szeretője 14 éves vagy te vagy 14 éves lány ? o_O
31/f
Családi kapcsolatok kategória.
A csládod nem hullik szét egyébként, csak apud meg anyud külön utakon folytatja az életét. Remélhetőleg legálisan...
Én biztosan elmondanám édesanyámnak, főleg ha bizonyítani is tudom, nem hagynám megalázni. Mindkettőnek ez a legjobb, ha tiszta víz van a pohárban. Főleg úgy, h lehet erről már többen tudnak, nem hagynám nevetség tárgyának a szüleimet.
Erre nincs kíméletes módszer, egyszerűen csak ülj le vele, és mondd el, hogy tudod.
A családod nem biztos, hogy szét fog hullani, ha viszont tényleg elválnak a szüleid, akkor az apukád hibája lesz, nem pedig a tiéd.
Jobb ha elmondod.
Sok gyerek szinte mármár erőszakosan akarja ilyenkor egybetartani a szüleit, és azok a legtöbb esetben együtt is maradnak emiatt. De ők soha nem lesznek olyan boldogok, te is és mások is azt hiszik majd, hogy egy szép boldog család, csak a szüleidet fogja ez belülről mardosni.
A válaszokban -kivétel nélkül- az van, hogy mond el.
Viszont, ha anyád csalná apádat, az összes válasz az lenne, hogy ne mond el.
Látszik, hogy ide csak nők írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!