Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel állítsam le anyám ha...

Mivel állítsam le anyám ha csúfol hogy vékony vagyok?

Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 16:50
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, én azt hallgattam, hogy fogyjak, mert dagadt vagyok - 169/60-ra :D

Aztán a bhogatásuk miatt már nem mertem enni sem, és lefogytam egészen 40 kg-ig. Akkor meg az volt a bajuk, hogy sovány vagyok.

Idiótákkal nem kell foglalkozni.

2021. márc. 19. 10:55
 32/35 anonim ***** válasza:
19 vagyok, ugyan ezt írtam amit a 30as. Sajnos vannak szülők, akik képesek a szájkózásaikkal a nem létező problémából elefántot csinálni és tényleg nincs más megoldás, mint távol tartani magunkat tőlük.
2021. márc. 19. 11:14
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Anyád milyen tastalkatú? Nem az zavarja hogy ő szeretne soványabb lenni?

Ne haragudj de eleg bunko, es rosszindulatú.

Próbálj meg minel hamarabb önállósodni tőle mert nem csak a súlyodat minden mast is cikizni fog.

2021. márc. 19. 14:50
 34/35 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Így már értem miről beszélsz, és nem, nem oké ahogy anyukád viselkedik veled. Picit valóban sovány vagy, de ha hirtelen nőttél ez szerintem még a normális kategória. Az meg hogy csokival akart tömni.. Hát, inkább nem minősíteném, az hogy ordít veled az evés miatt, meg pláne nem. Szomorú hogy ilyen szülők vannak.
2021. márc. 19. 19:30
 35/35 anonim válasza:
Pont leszarnám. Te tested te egészséged.
2021. márc. 25. 12:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!