Mivel állítsam le anyám ha csúfol hogy vékony vagyok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 16:50
31/35 anonim válasza:
Nyugi, én azt hallgattam, hogy fogyjak, mert dagadt vagyok - 169/60-ra :D
Aztán a bhogatásuk miatt már nem mertem enni sem, és lefogytam egészen 40 kg-ig. Akkor meg az volt a bajuk, hogy sovány vagyok.
Idiótákkal nem kell foglalkozni.
32/35 anonim válasza:
19 vagyok, ugyan ezt írtam amit a 30as. Sajnos vannak szülők, akik képesek a szájkózásaikkal a nem létező problémából elefántot csinálni és tényleg nincs más megoldás, mint távol tartani magunkat tőlük.
33/35 anonim válasza:
Anyád milyen tastalkatú? Nem az zavarja hogy ő szeretne soványabb lenni?
Ne haragudj de eleg bunko, es rosszindulatú.
Próbálj meg minel hamarabb önállósodni tőle mert nem csak a súlyodat minden mast is cikizni fog.
34/35 anonim válasza:
Kedves kérdező! Így már értem miről beszélsz, és nem, nem oké ahogy anyukád viselkedik veled. Picit valóban sovány vagy, de ha hirtelen nőttél ez szerintem még a normális kategória. Az meg hogy csokival akart tömni.. Hát, inkább nem minősíteném, az hogy ordít veled az evés miatt, meg pláne nem. Szomorú hogy ilyen szülők vannak.
35/35 anonim válasza:
Pont leszarnám. Te tested te egészséged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!