Mivel állítsam le anyám ha csúfol hogy vékony vagyok?
"A te konyhádon vagyok ilyen vékony anyám"
Vagy ha ő meg dagadt akkor dagadtozd le.
Lehet, hogy ezt módját választották annak, hogy hízásra késztessenek, anélkül, hogy megbántódnál. Sokszor azért viccelnek egymással az emberek, mert viccbe burkolva próbálnak neki segíteni.
Se téged, se a szüleidet nem ismerem. Az is lehet, hogy ők ilyen felületes emberek. De az is lehet, hogy te vagy kórosan sovány.
180 centi vagyok, 3 hónap múlva 16 éves, 45 kilóval. Egyfolytában növök, háziorvosom kiskoromban negmondta, hogy nagyjából 18 éves koromig csak nőni fogok. Emellett van rajtam izom, küzdősportoltam is, akart már megverni volt osztálytársam, hát nem jött be, kapott egy gyomrost, összeesett.
Kedves kérdező, szard le, ilyen vagy, mint én. Ez ellen nem tudsz mit csinálni
Bármilyen is a testalkatod, ,,csúfolni" senkinek nincs joga miatta. Normálisan is ki lehet fejezni, ha félti az egészségedet.
Ha nem hagy békén, meg kell neki mondani, hogy stresszes vagy, szenvedsz és emiatt nem tudsz enni - ezen az sem segít ha ő is rátesz még egy lapáttal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!