Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel állítsam le anyám ha...

Mivel állítsam le anyám ha csúfol hogy vékony vagyok?

Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 16:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
25%
Ha nő/ lány vagy, akkor nagyon nincs semmi rossz ebbe, hagyd rá, vagy ha nagyon unod, szólj vissza valamit.
2021. márc. 18. 17:58
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el őszintén, h.neked ez rosszul esik.

Ha nem változik a helyzet, ne reagálj rá.

2021. márc. 18. 18:21
 13/35 anonim ***** válasza:
39%
14-es, de hát az anyja pont azért tesz így vele, hogy essen rosszul neki.
2021. márc. 18. 18:25
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Bár 10-essel egyet értek, azért azt jó lenne tudni, hány kiló vagy, milyen magas, hány éves, fiú, vagy lány?
2021. márc. 18. 18:44
 15/35 anonim ***** válasza:
81%
Szülő csúfol? Az hogy néz ki? Komolyan kérdem. Nem tudom elképzelni.
2021. márc. 18. 18:47
 16/35 anonim ***** válasza:
64%
Megkérdezhetem milyen magas vagy és hány kiló? Mert ebből nem derül ki hogy anyád okkal szól, vagy sem. Ha 150 cm vagy negyvenöt kilóval, akkor jogtalanul dumál. ha ehhez a súlyhoz vagy 180 centi, az bizony már kóros soványság, és akkor bizony nem ok nélkül jegyzi meg hogy sovány vagy.
2021. márc. 18. 19:12
 17/35 anonim ***** válasza:
52%
Pedig van olyan. Mikor kicsik voltunk nekünk a saját anyánk adott gúnyneveket...
2021. márc. 18. 21:04
 18/35 anonim ***** válasza:
82%
Sosem lennék képes csúfolni a saját gyerekeimet, ez szörnyű
2021. márc. 18. 21:11
 19/35 anonim ***** válasza:
52%

Engem nem csúfolt hanem orvostól orvosig cipelt hogy biztos valami bajom van, ezen aggódott, ez volt a téma. Ha nem ettem sokat, ki volt borulva, hogy mi lesz velem. Féltett egy 30 kmes erdei túrától is, hogy biztos mentő visz el a végén, és nem hitte el, hogy képes voltam rá, biztos nem volt az annyi. Sportolni sem engedett.

Annyit tudaz tenni, hogy magadban helyre rakod a dolgot és próbálod védeni magad az ártó megjegyzéseitől, hogy túl mély és maradandó sebet ne ejtsen. Sajnos mérgező szülő ellen mást nem lehet, max menekülni.

2021. márc. 18. 22:15
 20/35 anonim ***** válasza:
28%
Nem kéne "mérgezőszülőzni" anélkül hogy tudnának, nem túl sovány-e valóban a kérdező. Lehet tényleg túl sovány, és amit ő csúfolásnak él meg, az nem annak van szánva. Volt anorexiás a családunkban, szörnyű mennyire tönkrement- a szülei meg hiába hangoztatták neki hogy túl sovány, ez így nem lesz jó, kórházba kötött ki. Nagyon hosszú ideig harcolni kellett vele hogy normálisan egyen. Még most is előfordul hogy nem akar enni,a szülei meg állandóan stresszeknek hogy megint kórházban köt ki.
2021. márc. 18. 22:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!