Lányom normális?
Lányom 25 N,annyira szereti sőt imádja a kutyákat,hogy mindene kutyás, pizsama, pár póló, táska, pénztárca, maszk, telefontok, esernyő, díszpárna, még a postaládába is felírták a kutya nevét és egy westie matricát raktak rá, van neki egy westie kan kutyája.
Ha megyünk hozzájuk vendégségbe,ölelgeti puszilgatja a kutyát, néha megjegyzem,hogy lehet,hogy te ezzel fejezed ki magad a kutya felé,hogy szereted,de ő nem érez semmit,hogy agyon puszilgatod,lányom konkrétan vérig van sertődve,hogy mit képzelek én magamról, a kutya ugyan úgy családtag és biztos érzi a kutya a puszilgatást és érzi a sok sok szeretettet amit add neki.
Nektek nem lenne para ha a fiatok lányotok megszállottja lenne valaminek?
Hülye kérdés,de a kutya igaz,hogy nem érti és érzi,hogy puszilgatják.
Az a fogykos, aki nem úgy viselkedik, mint a lányod. A lányod egy tündér, és én kizárólag ilyen emberekkel szeretném körbevenni magam.
Mindenkit szépen kérek, hogy ne tartson úgy állatot, hogy csak egy alsóbbrendű lényként tekint rá.
Én 27 vagyok és én gyerekkorom óta imádom a macskákat. Van macskás pizsamám, macskák zokijaim, van egy olyan macskás zoknim, amin külön rávarrt cicafülek vannak, van macskás felsőm, macskás harisnyám, vannak plüss macskáim, macskás párnám, sőt macskás gyertyatartóm is (ezt ajándékba kaptam). Szóval vagy a lányod is normális, vagy egy csomóan vagyunk huszonévesen "nem normálisak" :D
(Plusz még, hogy nekem igazi macskám nincs is, mert akármennyire szeretem őket felnőtt emberként belátom, hogy a jelenlegi munkám mellett nem tudnék egy állattal eleget foglalkozni. De cserébe az utcán minden szembe jövő macskát - már amelyik engedi - megsimogatok.)
66: nem módosítok, 11 és 12 évesek a kijaros macskaim. Nyilván veszélyesebb kint (is) lenni, de rendkívül sajnálom a lakásban tengődő macskákat.
Nyilván az állatkert is biztonságosabb, ott sokkal tovább is élnek, mégis a természetes közeg a természetes. (64)
76, a macskának NEM természetes környezete az ember által létrehozott modern világ. Nem természetes környezet az autó, ami elüti, a betonút, nem természetes a házak kerítése, a kertekben élő kutyák, nem természetes az emberek által kirakott patkányméreg...
Te az én macskámat sajnálod, aki itt fetreng mellettem a párnán (és mentett utcamacska volt, tudja, milyen a kinti élet, nem véletlenül nem kéredzkedik ki...), én a te macskáidat sajánlom rendkívül, akiket senior korban is kib*szol az utcára, csak mert te eldöntötted, hogy neki ez a "természetes".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!