Lányom normális?
Lányom 25 N,annyira szereti sőt imádja a kutyákat,hogy mindene kutyás, pizsama, pár póló, táska, pénztárca, maszk, telefontok, esernyő, díszpárna, még a postaládába is felírták a kutya nevét és egy westie matricát raktak rá, van neki egy westie kan kutyája.
Ha megyünk hozzájuk vendégségbe,ölelgeti puszilgatja a kutyát, néha megjegyzem,hogy lehet,hogy te ezzel fejezed ki magad a kutya felé,hogy szereted,de ő nem érez semmit,hogy agyon puszilgatod,lányom konkrétan vérig van sertődve,hogy mit képzelek én magamról, a kutya ugyan úgy családtag és biztos érzi a kutya a puszilgatást és érzi a sok sok szeretettet amit add neki.
Nektek nem lenne para ha a fiatok lányotok megszállottja lenne valaminek?
Hülye kérdés,de a kutya igaz,hogy nem érti és érzi,hogy puszilgatják.
Hm, kérdező, és elcsattant már az első csók? Ez nagy szerelemnek tűnik.
(Egyébként nem, ez már tényleg túlzás. Én például nagyon kedvelem a tyúkokat, de eszembe sem jutna, hogy csókolgassam őket.)
Úristen, ennyi hülyét egy helyen. A kutya (már ha ezt a fajtát annak lehet nevezni) egyáltalán nem szereti a puszilgatast. Ki is nyalatja a lanyod magát vele?
Azok a nők akik nem tudnak felnoni es idetlen pizsomakba alszanak plussok kozott.. Hát kiabrandito. Nem tudok elkepzelni egy igazi ferfit, egy rendes kufirccal plüss nyulak kozott
Nevetseges. Ja, hogy nincs ferfi. 🤣🤣🤣
Savlekötő: azért a stílus is sokat elárul, hogy valaki hogyan képviseli a véleményét.
Nem tudom, ha választhatnék, hogy 100 éves koromig élek egy házban ki sem mozdulva, hogy baj ne érjen, vagy 60 éves koromig “szabadon”, akkor az utóbbit választanám. De temérdek hasonlatot lehetne hozni. Az élet veszélyes. Bezárva lenni nem természetes. Szerintem.
(Off megállapítás: újra és újra megdöbbent, hogy az arctalanság sánca mögül milyen stílust engednek meg maguknak az emberek, szinte már alap, hogy akinek más a véleménye, azt nyugodtan földbe lehet dongolni, gyakorlatilag bármilyen jelzőt “megérdemel”.
Csak ott nem ilyen karcosak az emberek általában, ahol meg Ki kellene állniuk magukért meg a jogaikért.)
Nekem mindenem macis. 🤷♀️ Ha tehetném, tartanék medvebocsot itthon...
28N
64, én eddig nem reagáltam rád, mert tényleg off, de a hasonlatod módosítsd egy kicsit. 100 éves korig házban, vagy 25 éves korig szabadon. Így már kicsit más a dolog fekvése...
Plusz az arányosság miatt ember esetében kábé 1000 nm-es vagy még nagyobb házról beszélnénk, csupa olyan bútorral és élvezeti cikkel berendezve, ami azt a száz évet szolgálja.
(Emellett kijárós cicáknak is vannak biztonságos megoldások: macskabiztos kerítés, cicakifutó. Vagyis ha nem panelmacska - mert ott nyilván nincs hova ki, max pórázon -, akkor nem a négy fal közé kell zárni, hanem biztonságot adni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!