Lányom normális?

Figyelt kérdés

Lányom 25 N,annyira szereti sőt imádja a kutyákat,hogy mindene kutyás, pizsama, pár póló, táska, pénztárca, maszk, telefontok, esernyő, díszpárna, még a postaládába is felírták a kutya nevét és egy westie matricát raktak rá, van neki egy westie kan kutyája.

Ha megyünk hozzájuk vendégségbe,ölelgeti puszilgatja a kutyát, néha megjegyzem,hogy lehet,hogy te ezzel fejezed ki magad a kutya felé,hogy szereted,de ő nem érez semmit,hogy agyon puszilgatod,lányom konkrétan vérig van sertődve,hogy mit képzelek én magamról, a kutya ugyan úgy családtag és biztos érzi a kutya a puszilgatást és érzi a sok sok szeretettet amit add neki.

Nektek nem lenne para ha a fiatok lányotok megszállottja lenne valaminek?

Hülye kérdés,de a kutya igaz,hogy nem érti és érzi,hogy puszilgatják.

2020. nov. 6. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
61%

Elképesztőnek tartom hogy egy anya képes megkérdőjelezni a saját gyereke mentális állapotát csak azért, mert ő annyival fejlettebb anyukánál, hogy az ő szívében az emberek mellett az állatoknak is marad hely.

Tanulhatnál a lányodtól, sokkal magasabb szinten van lelkileg meg emberileg mint te.

2020. nov. 6. 20:02
 22/81 anonim ***** válasza:
79%
Anyám 48 éves, ő meg kacsás. Mindene a kacsa. Tányérkészlete, bögréi, táskája, pólói, ágynemúje, mind kacsás. Kapaszkodj meg. Van 2 igazi kacsája akik a házban élnek, mint háziállat. Követik is rendesen.
2020. nov. 6. 20:03
 23/81 anonim válasza:
74%
Persze, hogy érzi, hogy szeretik, meg puszilják. Neki is vannak érzései. Teljesen normális a lányod. Nálunk is családtag volt a kutya. Most macskáink vannak, gyerekstátuszban vannak, családtagok.
2020. nov. 6. 20:05
 24/81 anonim ***** válasza:
84%
Nem ismerem a lányod, nem tudom, milyenek a családi viszonyai. Azt azonban tudom, hogy nőknél a bizonyos állatok iránti rajongás, gondoskodási "kényszer" tulajdonképpen a szinte "kiáramló" anyai, gondoskodási ösztön sajátos megnyilvánulási formája.
2020. nov. 6. 20:18
 25/81 anonim ***** válasza:
35%
Nekem a stílus nem fér bele.. Hogy felnőtt nő létére mindene cuki kutyás..számomra ez ízléstelen és nevetséges. Még a kislányom sem öltözik így. A letisztult minimalista és vintage dolgokat kedveli ő is mint én . De ez én vagyok. Egyéni ízlés. Az teljesen rendben van hogy szereti a kis blökit.. családtagnak kezeli. Bizonyos kereteken belül. A túl majmolas ez az állat imádat.. ez azért sok. Amikor gyerek pótlék vagy gyerekként van kezelve és túl van tutujgatva a kutya.. Tehát normális keretek között szeresse persze . Nekünk is Westienk volt. Nagyon nagyon szerettük és családtagnak tekintettük, de azért van határ. Igen, az ember az ember, az állat az állat.
2020. nov. 6. 20:18
 26/81 anonim ***** válasza:
59%

Na a sok allatimado minden olyan velemenyt lepontoz, amibe azt irjak, hogy kicsit fura a csaj.. mert ugye aki nem orulten megszallottja az allatoknak, es egy kicsit is furcsanak talalja a lanyt, az mar rossz ember, akinek nincsenek erzesei es rendes elete se:D

En is szeretem az allatokat, de rosszul vagyok az ilyen viselkedestol, amikor az egesz eleted pl. csak a kutyad korul tud forogni. 🤷‍♀️

2020. nov. 6. 20:34
 27/81 anonim ***** válasza:
63%
# 26 a sok nagy "állatimádó" nem fogja fel, hogy egy kutyának csak ártasz azzal, ha úgy kezeled, mint egy embert és nem értik meg, hogy egy kutya nem szereti, hanem tűri az ölelgetést, a kettő között hatalmas a különbség... azt hiszik mennyivel jobbak azoktól az emberektől, akik láncon tartják a kutyát, közben ezzel is ugyanúgy megnyomorítják a kutyát, csak nem fizikailag, hanem mentálisan.
2020. nov. 6. 20:44
 28/81 anonim ***** válasza:
65%

Gondoltam visszanézek, hogy megkaptam-e már a nulla pontokat a nagyon békés, szeretetteljes allatbaratoktol és nem csalódtam :D

Na ezért álságosak az ilyen elvakult állattartók, mert mások véleményét nem tisztelik és fájdalmas, mikor tükör van állítva eléjük.

Mindezt úgy írom, hogy nekem is vannak állataim és nagyon szeretem őket, családtagok, de nem erőltetem rájuk olyan módon a szeretetem, ami egy másik embernek is kellemetlen, nemhogy egy állatnak. Az állat nem tudja értelmezni, hogy te miért nyalogatod meg puszilgatod, meg öltözteted ruhákba. Ahogy írta itt vki teljesen jól rátapintva a lényegre, eltűri. Mert sok választása úgysincs. Ez nem szeretet, hanem majomkodás.

2020. nov. 6. 20:50
 29/81 anonim ***** válasza:
42%

Nyilván én is le leszek pontozva, és senki álláspontját nem fogom tudni megvaltoztatni, de.

Mindig is én voltam a nagy állatbolond a családban: aranyhalak, hörcsög, nyúl, macska, fehereger, tengerimalac stb. Megsirattam őket, ha elpusztultak, és igyekeztem olyan életet biztosítani nekik, ami a legjobb.

Nekem nagyon fura az állatimádat. Bevallom, taszít. Nem vagyok anyucija az állataimnak, nincsenek emberi szerű felszereléseik stb. Fura talán, de szerintem pont az állatok tiszteletben nem tartásáról szól, ha emberként próbálunk velük bánni. (Ruhák, párnák stb.)

Azért is utalnak sokan, mert a macskáim kijárósak: szerintem nekik így a jó.

De úgy vélem, ez az állatok iránti felfokozott rajongás arról is szól, hogy nem tudunk igazán jól boldogulni az emberi kapcsolatokban, sokat csalódtunk, félünk, magányosak vagyunk.

2020. nov. 6. 20:56
 30/81 anonim ***** válasza:
0%
:)
2020. nov. 6. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!