Lányom normális?

Figyelt kérdés

Lányom 25 N,annyira szereti sőt imádja a kutyákat,hogy mindene kutyás, pizsama, pár póló, táska, pénztárca, maszk, telefontok, esernyő, díszpárna, még a postaládába is felírták a kutya nevét és egy westie matricát raktak rá, van neki egy westie kan kutyája.

Ha megyünk hozzájuk vendégségbe,ölelgeti puszilgatja a kutyát, néha megjegyzem,hogy lehet,hogy te ezzel fejezed ki magad a kutya felé,hogy szereted,de ő nem érez semmit,hogy agyon puszilgatod,lányom konkrétan vérig van sertődve,hogy mit képzelek én magamról, a kutya ugyan úgy családtag és biztos érzi a kutya a puszilgatást és érzi a sok sok szeretettet amit add neki.

Nektek nem lenne para ha a fiatok lányotok megszállottja lenne valaminek?

Hülye kérdés,de a kutya igaz,hogy nem érti és érzi,hogy puszilgatják.

2020. nov. 6. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
21%
Nem
2020. nov. 6. 21:09
 32/81 Savlekotő ***** válasza:
51%

Azért is utalnak sokan, mert a macskáim kijárósak: szerintem nekik így a jó.

Majd ha elütik meg mérgezik stb a fogyóeszközödet,ne sird tele a közösségi médiát és ne akarj uj fogyóeszközt,persze ahhoz kéne lenni érzelemnek intelligenciának is hogy felfogd hogy az állat sem értéktelen fogyóeszköz.

2020. nov. 6. 21:12
 33/81 anonim ***** válasza:
37%
Ja persze, mert sokkal jobban érzi magát egy panellakásba bezárt macska, ami egy ragadozó típusú állat, lol. Hagyjuk is, a kérdésre kéne válaszolni.
2020. nov. 6. 21:19
 34/81 Savlekotő ***** válasza:
47%
Biztos jobban érzi magát megmérgezve kilapítva a kutya szájából kiszedve.. Egy bites vagy sajnos,remélem nem szaporodsz..
2020. nov. 6. 21:24
 35/81 anonim ***** válasza:
42%

De bebizonyitottak, hogy bizony erti es erzi. Hivatalos tudomanyos kutatasok is vannak a temaban. A kutyak egy kb. 4 eves gyerek szintjen vannak. Ezek szerint szerinted a 0-4 eves koru gyerek se ert, erez semmit. Valoszinu a lanyod, most ezt a gyerekkori traumat korrigalja ki a kiscwestijevel...

A kutatas komoly. A tobbit viccnek szantam, ne sertodj meg.

2020. nov. 6. 21:25
 36/81 anonim ***** válasza:
61%

Nekem mindenem farkasos. A polcokon plüssfarkasok ülnek (melóhelyen is van egy), farkasos díszpárna, farkasos ágynemű, farkasos faliképek, farkasos táska, farkasos ékszerek, farkasos pulcsi... 30 éves vagyok, és teljesen normális, köszönöm. :)

Farkast nyilván nem tartok itthon, de két cicát igen, és ők is családtagok. Az ölelgetést csak az egyik szereti, ő magától bújik oda a férjemhez pl, együtt alszanak. A puszilgatást a másik is szereti, odanyomja a fejét mindig.

A kutya is, macska is tanulékony. Te nem tudsz megtanulni kutyául, macskául, de ők megtanulnak "emberül". A macska pl. csak az ember kedvéért nyávog (egymással másképp kommunikálnak), főleg olyan családokban, ahol a gazdi is sokat beszél a macskához. A cica megpróbálja viszonozni. A kutya is meg tudja tanulni, hogyha a gazdi ölelget, akkor az azt jelenti, hogy szeret.

2020. nov. 6. 21:26
 37/81 anonim ***** válasza:
49%

30 vagyok, és ugyanez csak cicákkal meg nyulakkal is.

Miért egyébként szerinted hogy kellene kifejeznie a kutyák felé a szeretetét?

2020. nov. 6. 21:32
 38/81 anonim ***** válasza:
20%

21:25: akkor a kutyáknak kellene tudniuk beszélni, nem? Mert a négy éves gyerekek tudnak...

Röhejesek ezek az összehasonlítások. Ha lenne egy négy éves gyerekem, és valaki egy kutyához hasonlítaná, nagyon megsértődnék helyette is.

2020. nov. 6. 21:32
 39/81 anonim ***** válasza:
35%
Van kutyám, volt régen is, egyiknél sem pakoltam tele kutya mintával mindenemet. A szükséges dolgaikat mindig beszereztem, elintéztem, nem spóroltam rajta. Az első kutyánál hasonlóan kezeltem, mint a lányod, akkor én tini voltam, de kutyaként élt, tehát nem öltöztettem gyereknek vagy etettem asztalnál, stb. Most már családom és gyerekeim vannak, a mostani kutyának is mindent megadok, ugyanúgy szeretem és féltem, de van különbség gyerek és állat között. Amíg nem látod a lányod, hogy hogyan fog a gyerekével bánni, addig ne feltételezd, hogy a mostani rajongása kihathat a jövőjére. Ne akard uralni az érzelmi életét, talán most tanulja meg az érzelmei kimutatásának helyes módját. Na meg senkinek nem árt vele.
2020. nov. 6. 21:34
 40/81 anonim ***** válasza:
54%

Az utolsó mondatod magyarázata lehetne annak, hogy miért is lenne degenerált gyereked...

Ha a lányodnak amúgy megvan a normális élete is, és nem az a tipik gyerekutáló, gyereket kutyával helyettesítő fajta, akkor igen, teljesen normális. 37 éves vagyok és a macskámat pontosan így kezelem. Mert nem vagyok debil,hogy olyanokat mondjak, hogy neki mindegy, meg nem érzi ?!

2020. nov. 6. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!