Lányom normális?

Figyelt kérdés

Lányom 25 N,annyira szereti sőt imádja a kutyákat,hogy mindene kutyás, pizsama, pár póló, táska, pénztárca, maszk, telefontok, esernyő, díszpárna, még a postaládába is felírták a kutya nevét és egy westie matricát raktak rá, van neki egy westie kan kutyája.

Ha megyünk hozzájuk vendégségbe,ölelgeti puszilgatja a kutyát, néha megjegyzem,hogy lehet,hogy te ezzel fejezed ki magad a kutya felé,hogy szereted,de ő nem érez semmit,hogy agyon puszilgatod,lányom konkrétan vérig van sertődve,hogy mit képzelek én magamról, a kutya ugyan úgy családtag és biztos érzi a kutya a puszilgatást és érzi a sok sok szeretettet amit add neki.

Nektek nem lenne para ha a fiatok lányotok megszállottja lenne valaminek?

Hülye kérdés,de a kutya igaz,hogy nem érti és érzi,hogy puszilgatják.

2020. nov. 6. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem sincs ezzel baj (amíg nem hagyja, hogy nyalogassa a száját..) És érzik az állatok, ha szeretik őket. Nem tudom látsz-e különbséget egy menhelyen tartott/utcán elő kutya viselkedése/arckifejezése és a lányod kutyája között. Ha a szeretetet nem érezné akkor mást sem érezne. Miért vannak kutyák, akik félnek a bántalmazójuktól? Vagy ha te szomorú vagy miért jön és búj többet, mint általában? Vagy ez csupán véletlen?
2020. nov. 7. 01:36
 52/81 anonim ***** válasza:
22%
Hát hogy is mondjam...bolond a lány. Meg az is aki csókolgatja a kutyáját. Csókolgassátok csak.. juj a sok beteg...
2020. nov. 7. 02:59
 53/81 anonim ***** válasza:
100%
Kutyákkal kapcsolatos munkát érdemes lenne keresnie.
2020. nov. 7. 03:58
 54/81 A kérdező kommentje:
Szeretett volna kutyakozmetikus lenni,de ami már nagyobb mint egy kiskutya attól fél
2020. nov. 7. 04:52
 55/81 anonim ***** válasza:
80%
31 éves vagyok, van két kutyám, feleségem, 5 hónapos kisfiam, amúgy mérnök vagyok, plüss malaccal alszom és szoktam puszilgatni mind a két kutyám, szőrös gyerekek. Nem tartom magam hülyének :)
2020. nov. 7. 06:48
 56/81 anonim ***** válasza:
48%
Teljesen normális szvsz
2020. nov. 7. 07:25
 57/81 anonim ***** válasza:
48%
A lányod normális, te már nem
2020. nov. 7. 07:26
 58/81 anonim ***** válasza:
33%
A férje a macskánkat puszilja. Én is és a gyerekek is. Cukibb, mint sok ember.
2020. nov. 7. 07:33
 59/81 anonim válasza:
55%

5. Válaszoló

Szeretem sőt imádom az állatokat és van két csincsillám meg egy kutyám! A kutyámat álltalában felveszem és megölelem egyszer kértszer majd simogatom, vakargatom a füle+farka tövét és játszok is vele!

Ebből egy kutyának szerintem leesett hogy mi a helyzet!

A csincsilláim pedig akkor érzik (szerintem) hogy szeretve vannak ha finom falatot kapnak.

És ha a kutya ember lenne AKKOR EGY 2-3 ÉVES BABÁVAL LENNE EGYENLŐ AZ IQ-JA!!!!!!!! Értem mire célzol de ki tudja milyrn baktérium van a kutyán?

(Van egy olyan ismerősöm aki ha rosz a kutya akkor a farát megharapja igen HARAPJA, és olyan is van hogy letörli az orrát szerencsétlen kutyának és belefúj az orrába úgy hogy csukva van a szájja és ezt mindd viccből! És igen ő is puszilgatja de van mikor megesz olyan dolgot amit a kutya már megnyalt 😧😲

Ha ott vagyok mellette azonnal rászólok hogy fejezze be mert ez már beteges és van mikor ki kell vennem a kutyát a kezéből! De ő erre mondd hogy: ez az én kutyám azt csinálok vele amit akarok!)

2020. nov. 7. 08:29
 60/81 anonim ***** válasza:
56%

Kérdezd meg mit nyalt a kutya mielőtt megpuszilta. Vagy hívd fel a figyelmét amkkor épp a seggét nyalja. 🤮 Bár nem hiszem, hogy bármit is érni fog...

Fogd fel úgy, hogy néha veszel a lányodnak is féreghajtót, illetve erősebb az immunrendszere. 😂

2020. nov. 7. 08:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!