Lányom normális?

Figyelt kérdés

Lányom 25 N,annyira szereti sőt imádja a kutyákat,hogy mindene kutyás, pizsama, pár póló, táska, pénztárca, maszk, telefontok, esernyő, díszpárna, még a postaládába is felírták a kutya nevét és egy westie matricát raktak rá, van neki egy westie kan kutyája.

Ha megyünk hozzájuk vendégségbe,ölelgeti puszilgatja a kutyát, néha megjegyzem,hogy lehet,hogy te ezzel fejezed ki magad a kutya felé,hogy szereted,de ő nem érez semmit,hogy agyon puszilgatod,lányom konkrétan vérig van sertődve,hogy mit képzelek én magamról, a kutya ugyan úgy családtag és biztos érzi a kutya a puszilgatást és érzi a sok sok szeretettet amit add neki.

Nektek nem lenne para ha a fiatok lányotok megszállottja lenne valaminek?

Hülye kérdés,de a kutya igaz,hogy nem érti és érzi,hogy puszilgatják.

2020. nov. 6. 18:58
A kérdező szavazást indított:
Nincs ezzel semmi gond
Kicsit fura
356 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 anonim ***** válasza:
76%
Igen, normális a lányod.
2020. nov. 6. 19:00
 2/81 anonim ***** válasza:
85%
Hát, én 45 vagyok: nyuszis pizsamam van, plüss macskafej párnám van kispárna helyett, összevissza puszilgatom a macskáimat és a kutyámat is. Mindegyik érti és érzi a puszit és a szeretetet is.
2020. nov. 6. 19:02
 3/81 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem aranyos, hogy még a postaládára is felírták a nevét.😄😄
2020. nov. 6. 19:03
 4/81 anonim ***** válasza:
88%

Ismerek ugyanilyet macskásba, sünisbe, nyuszisba.

Szerintem nincs vele probléma, ez nem megszállottság. Ő egy kicsit jobban kimutatja.

2020. nov. 6. 19:04
 5/81 anonim ***** válasza:
81%

Te nem vagy normális amiért szerinted az állatoknak nincsenek érzelmeik.

Etológiából semmit nem tudsz, ugye?

Imádom mikor valami tanulatlan IQ fighter olyan dolgokról okoskodik amikről semmit nem tud.

2020. nov. 6. 19:04
 6/81 anonim ***** válasza:
79%
Már megint egy uszítós kérdés...
2020. nov. 6. 19:05
 7/81 anonim ***** válasza:
86%
Én is ilyen leszek😂 Ismerek hasonló stílusú csajt, csak ő macskás meg nem mindene cicás, de nincs ezzel semmi gond szerintem. Vannak extrémebb ruhák, kiegészítők, ez csak dísz.
2020. nov. 6. 19:05
 8/81 anonim ***** válasza:
81%

Nem, nem normális, de csak a bolondok tudnak igazán örülni az életnek.

A normálisoktól félek.

2020. nov. 6. 19:06
 9/81 Savlekotő ***** válasza:
84%
Ugyan úgy éreznek az állatok,csak a sekélyes ember ezt nem érti érzi,és ne a kutyára fujj ha a kutyával is jobb a kapcsolata mint veled,gondolom ő se kapott tőled sok ölelést érzelmi analfabéta lehetsz..
2020. nov. 6. 19:08
 10/81 anonim ***** válasza:
84%
A kutya nagyon is érti és érzi, hogy ölelgetik és puszilgatják, az ő szeretetnyelvük is nagyon hasonló. A lányod egy kicsit megszállott, de szerintem bőven az okés határon belül van :D
2020. nov. 6. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!