Lányom normális?

Figyelt kérdés

Lányom 25 N,annyira szereti sőt imádja a kutyákat,hogy mindene kutyás, pizsama, pár póló, táska, pénztárca, maszk, telefontok, esernyő, díszpárna, még a postaládába is felírták a kutya nevét és egy westie matricát raktak rá, van neki egy westie kan kutyája.

Ha megyünk hozzájuk vendégségbe,ölelgeti puszilgatja a kutyát, néha megjegyzem,hogy lehet,hogy te ezzel fejezed ki magad a kutya felé,hogy szereted,de ő nem érez semmit,hogy agyon puszilgatod,lányom konkrétan vérig van sertődve,hogy mit képzelek én magamról, a kutya ugyan úgy családtag és biztos érzi a kutya a puszilgatást és érzi a sok sok szeretettet amit add neki.

Nektek nem lenne para ha a fiatok lányotok megszállottja lenne valaminek?

Hülye kérdés,de a kutya igaz,hogy nem érti és érzi,hogy puszilgatják.

2020. nov. 6. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
73%
Ez eléggé mellé ment, kedves kérdező, de legalább kiderült, hogy az érzelmi intelligenciád meglehetősen alacsony.
2020. nov. 6. 19:16
 12/81 anonim ***** válasza:
41%

igen, aztán ezek az emberek csodálkoznak, hogy miért kezelhetetlen a kutyájuk...

számomra mindig para, ha valaki családtagként kezel egy álltot, legyen az kutya, macska, nyúl, bármi.. bizonyos szintig okés szeretgetni, néha-néha én is megpuszilom a kutyám, de a szeretetet nem így kell egy kutya felé kifejezni, a kutyák számára ez nem jelent semmit, ettől nem érzik jobban magukat, mint egy simogatástól, vagy pocakvakarástól, sőt, az ölelgetés akár még rosszul is eshet nekik, max eltűrik. Aki szerető gazdija akar lenni egy kutyának, az puszilgatás és ölelgetés helyett inkább foglalkozzon vele, tanítsa, játsszon vele, tartsa rendben és főleg legyen tisztában vele, hogy mi kell neki; a kutya az kutya, az ember az ember.

2020. nov. 6. 19:18
 13/81 anonim ***** válasza:
72%

Teljesen normális.

Ha azt akarod hogy a lányod téged is szeressen és megöleljen,akkor legyél te is normális

2020. nov. 6. 19:21
 14/81 anonim ***** válasza:
69%

Miaz hogy a kutya nem erez semmit?🙈Miféle szörnyeteg vagy te?

Attol hogy te nem szereted igy az állatokat,oké legyen mindenkinek a saját dolga,de akkor had legyen a lanyod dolga hogy mikent szereti es mutatja ki érzelmeit a kutyusa iránt.

Igenis vannak állatbolond emberek,énis közéjük tartozom,úgy ahogy te nem érted meg hogy szeretheti valaki ugy a kutyaját vagy macskaját,úgy mi se értünk meg titeket akik nem szeretik az állatokat.

Tudod egy hűséges allatnal több nem kell.Szazszor külömbek nálunk embereknél!

2020. nov. 6. 19:25
 15/81 anonim ***** válasza:
81%

Az én lányom a zsiráfokért van oda meg vissza. Örök bánata, hogy azt sajnos nem lehet itthon tartani. De tavaly karácsonyra azt kapt aajándékba, hogy örökbefogadtunk neki egy állatkerti zsiráfot 1 évre. Ennek örült a legjobban. Ja! Nem óvodás, hanem már felnőtt, egyetemista.

A lányod tökéletesen normális, rólad ugyanezt nem mondhatom el. EQ negatív vagy.

2020. nov. 6. 19:31
 16/81 anonim ***** válasza:
28%
Régen helyén kezelték az állatokat, ma sok ilyen van... Nekem is fura.
2020. nov. 6. 19:33
 17/81 anonim ***** válasza:
15%
Ebnek is eb a legföbb ideálja!
2020. nov. 6. 19:35
 18/81 anonim ***** válasza:
45%
Sztem nem egészséges az ekkora majomszeretet, sem állattal, sem emberrel szemben, de most más a korszellem, ez látszik a kommentekben is. Remélhetőleg a hozzászólók elfogadják, hogy van más vélemény is és ez nem lesz lepontozás alapja.
2020. nov. 6. 19:42
 19/81 anonim ***** válasza:
48%

18, nézd meg a 16-ot...

Én általában leírom, hogy jóban vagyok a családommal, férjemével, sőt, az öcsém elvált, a volt sógornőmmel is megmaradt a kapcsolat. Együtt lakunk anyóssal, mert beteg. És mindig a béka segge alá pontoznak.

Manapság ez a divat. Sz.ni az emberi kapcsolatokra és inkább állatokat csókolgatni.

Én köszi, maradok az embereknél.

2020. nov. 6. 19:47
 20/81 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom, mi számít "normálisnak" és mi nem, nem is érdekel, de én 30 éves vagyok és a cicákkal vagyok ugyanígy.
2020. nov. 6. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!