Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg én vagyok a szemét,...

Tényleg én vagyok a szemét, mert el akarom adni? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

17 éves koromban kaptam egy gitárt ajándékba. Azon tanultam meg gitározni, most vagyok 26 éves, már rég nem zenélek, soha nem is fogok már, nincs benne különösebb tehetségem.

Húgom beiratkozott zeneiskolába, az én gitáromat használta, de rövid időn belül megunta, kiiratkozott és nem használja a gitárt.

Arra gondoltam, hogy eladom a gitárt, ugyanis nincs használatban.

Anyám kikelt magából, hogy mekkora szemét vagyok, az még jó lehet a húgomnak később stb. Ugyanezt csinálta, amikor elhoztam a régi társasomat a barátomnak, mert neki a kedvenc játéka. Akkor is nekiállt zsarolni, hogy az jó lesz még a húgomnak. Csakhogy az is az enyém, tehát nem szólhat érte egy szót sem.

Most anyám zsarol, meg duzzog. Kinek van igaza? Hagyjam ott állni a gitárt vagy adjam el nyugodt szívvel?

2020. nov. 5. 20:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy pattogok? Igen, pattogok akkor, ha úgy tetszik, mert el szeretnék adni valamit, ami a sajátom és azt kapom az arcomba, hogy szemét vagyok.

Azok az én társasaim voltak, amikor megkaptam őket, még csak tervben sem volt a húgom. Hozzáteszem, nálunk senki nem társasozik, de amikor kérdeztem, hogy hol van, mert elvinném, akkor persze hirtelen nagyon kellett.

2020. nov. 6. 12:37
 52/82 A kérdező kommentje:
50-es, ha érdekel a gitár, megírom a specifikációit, ha nem , akkor lényegtelen a kérdés szempontjából.
2020. nov. 6. 12:38
 53/82 Savlekotő ***** válasza:
100%
Akkor itt is onnan fúj a szél h a nagy tesó kb senki amit kapott adja a huginak az életét is otpként finanszírozza. Mert hugi meg a sztár hercegnő és itt is fognak csodálkozni ha két a testvér kapcsolata megromlik anyuka keverései végett..
2020. nov. 6. 12:39
 54/82 A kérdező kommentje:
Hááát, van benne valami, Savlekötő. Nagy korkülönbség van köztünk. Én elég önálló és talpraesett gyerek voltam, a húgom pont az ellentettje. Őt ezért folyton sajnálgatják, meg kényeztetik, meg jaj szegény gyermek. Velem meg gondolom úgy vannak, hogy én a jég hátán is megélek, nekem úgyis mindegy.
2020. nov. 6. 12:51
 55/82 Savlekotő ***** válasza:
Csak pont igy életképtelenné lesz téve,ő meg lehet ki is használja, és ha meghalnak majd, te cipelheted őt tovább a hátadon..
2020. nov. 6. 12:53
 56/82 anonim ***** válasza:
100%
Simán eladnám
2020. nov. 6. 12:54
 57/82 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én is eladnám, ahogy többet olvasom ezt a sztorit, már dacból is. Anyád viselkedése hihetetlenül dühítő, bele se merek gondolni, milyen egyéb húzásai lehettek már korábban is.
2020. nov. 6. 13:07
 58/82 anonim ***** válasza:
0%
Mondhatunk bármit attól nálatok otthon nem lesz nyugi. Az bizonyos hogy tőlem nem kapna többet az ajándékot aki eladja.
2020. nov. 6. 13:31
 59/82 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem egy általad adott ajándékon adtak már túl vagy selejteztek már ki, 58-as, szomorú, hogy itt kell megtudnod.
2020. nov. 6. 13:36
 60/82 anonim ***** válasza:
100%
Szóval az életben sosem alakulhatnak úgy a dolgok, hogy ajándékot el kelljen adni? Esetleg mert túl kicsi / nagy lett, nem áll jól, nem használja senki, nem tetszik, vagy mert kell a pénz? Tudtommal az ajándék azért ajándék, mert aki kapja, az azt tesz vele amit szeretne, nem pedig azért, hogy azzal magamhoz láncoljam a másikat. Komolyan nem értem az embereket... Aki ennyire személyes sértésnek vesz egy tárgy elajándékozását, az tényleg jobb, ha soha többé egy darab csokit se ad senkinek. Francnak hiányzik a sértődött ember felhánytorgatása.
2020. nov. 6. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!