Mit tegyek, ha a szüleim nem érdekli ,hogy totál amortizálòdik a lakás ,ami voltaképp ugye az én örökségem lesz?
Alapvetően már arról rég letettem ,hogy bármi nemű pozitív változás a jellemük tekintetében megvalósulhat. Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy ez csak rosszabb lesz, ahogy majd idősebbek lesznek.
A lényeg annyi ,hogy rendkívül kényelmes emberek ,akik nem is értenek szinte semmihez. Rájuk mondják, hogy panelproli.
Félre értések elkerülése végett mindketten dolgoznak. Nem beteg emberek, valamint nem tisztes,de dolgos szegény ember típusok . Ha így lenne egy rossz szavam se lett volna.
A lakást a fenekük alá kapták anno, és azóta (Kb 25 év )csak az enyészeté szinte.
Alapvetően rosszul vagyok, amikor oda kell menni néha ,bár próbálom leplezni.
Van még egy húgom ,aki már tisztes család anya. Ő már több éve “elmenekült” a fővárosba, és teljes normális dolgos férje van.
Én idegesítem magam igazából mindig ezen. Külön élek kb 5 éve és azóta folyamatosan félre rakok ,spòrolok lakbér ide vagy oda és egyszerűen megesz az ideg sokszor.
Szüleimnek ha több folyt be bizonyos hónapokba ha kevesebb ugyanúgy felélték mindet az utolsó fillérig. Sose tartottak fenn kocsit, nem örököltek mástól adósságot ,de ha így is lett volna se mentség arra, hogy sose spóroltak ,hagyták amortizálodni azt ,amiért még csak megse kellett dolgozniuk mégis az övek lett.
Tehát a kérdésem ,hogy mivel rendkívüli módon áron alul lehet majd eladni azt a lakást ,hogy próbáljak valamicskét javítani ezen a helyzeten?
Ha van egy kis eszük, előbb hagyják egy hajléktalanra, mint a hálátlan, gusztustalan gyerekükre.
Van otthon tükröd? Nem hiszem, mert ha bele kéne nézned, elborzadnál.
48 "Dehogynem,fogok és ezen egyikőtök se tud változtatni."
Nem biztos.
Már nem vagy gyerek, észrevehetted volna, hogy a halál nem életkor szerint válogat a sorrendben.
Bármely nap, bárki meghalhat.
"De bebizonyosodott h mennyi a szüleimhez hasonló ember él ebben az országban"
És az is látszik, hogy szerencsére ilyen gané lelkületű, mint te vagy, kevés él a világon.
Tudom sajnos h kezdek rájuk hasonlítani . 49 es ez nem a haszonlesésről szól , hanem arról h 20 on évig engedelmes és bizakodó voltam hogy történeik majd változás . Addig eszembe se volt ezen gondolkozni , de eljön az a pont ,amikor az ember bekattan .
Azért jött a kérdés mert már rég külön vagyok de próbálnak rám telepedni. Mindent csináljak meg nekik ,de én inkább spórolok a jövőmre. Rohadtul nem az én kötelességem ennyi idő után az ő életüket rendbe rakni . Amikor én megtettem anno mindent amit elvártak . Rendszeresen fizettem mikor már volt munkám nekik . Minden bevételemből kaptak.
Mennyi kell még . És ti jöttök ezek után az undorító stílusotokkal.
Milyen társadalom ez? Normális kérdést írtam ki és a primitív ösztönös viselkedés amit produkáltok elképesztő .
Szerintem ti nézzetek magatokba vagy tükörbe ,ahogy tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!