Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehetne tenni ha apám nem...

Mit lehetne tenni ha apám nem akarja elvinni a cuccait a lakásomból?

Figyelt kérdés
Nagyszülők után én örököltem a lakást nem apám. Még életükben 25 évvel ezelőtt rám írattak a lakást szóval nem újdonság volt neki sem, hogy ez az enyém lesz. Papa már régebben,mama tavaly decemberben halt meg. Májusban álltam neki kipakolni a lakást és megkérni apát vigye el a cuccait meg amit akar. Lakás felújításban vagyunk, de apa ruhái stb. még mindig ott vannak Amikor meg merem említeni a pakolást kiabál velem és mindenféle szép szóval illet. Amúgy a barátnőjénél lakik nem is értem a személyes cuccai ruhái nagy része, hogy nem hiányoznak neki....

2020. aug. 19. 22:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

Egyszerű összeszededd te a cuccait és szépen elviszed te neki

Vagy meg mondod neki, hogy vagy összeszedi vagy a kukában megtalálja ha szüksége lenne rá ennyi

2020. aug. 19. 22:58
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem is szedd össze és vidd el neki.

Azért ne dobd ki a szemétbe. Mégis csak apukád...

2020. aug. 19. 23:09
 3/15 anonim ***** válasza:
17%
Ha a személyes dolgai nagy része ott van, akkor ő ott lakik, függetlenül attól, hogy nagyobb részt a barátnőjénél van. Gondolom nem hitte, hogy a saját gyereke utcára fogja tenni...
2020. aug. 19. 23:39
 4/15 anonim ***** válasza:
25%
Fater, a nagymuter elpatkolt, lehet elhúzni a kéróból, ahol egész életedben éltél, mer itten veszettül felújítok.
2020. aug. 19. 23:46
 5/15 anonim ***** válasza:
70%
Ha a szép szó nem használ, én összapakolnám a cuccait és elvinném hozzájuk. Ha ő nem akarja átvenni, akkor add a barátnőjének és ha úgy se kell, akkor az már az ő dolguk. Ott hagynám és csináljon vele, amit szeretne, hiszen az ő cucca. Csak úgy én se dobnám ki.
2020. aug. 19. 23:54
 6/15 anonim ***** válasza:
34%

Te most kiteszed az apádat az otthonából mert papíron ez most már a tied? Lehet én is kiabálnék :(

Értem én, hogy örököltél és fiatal vagy és ez így tök jó, meg amúgy is ő a barátnőjénél lakik stb.

És ha szakítanak? Akkor édesapád hajléktalan? Be sem fogadnád? Ha igen, akkor a szobája miért ne maradhatna meg a holmijaival?

Örököltél, kaptál, meg a tied. Csak nem egyedül élsz benne. Igen, ez így szívás, erre közösen keressetek megoldást mert ez így nagyon önző! :(

2020. aug. 20. 00:30
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
A nagyszülők biztos nem véletlenül rá hagyták. Biztos apu a gyermekek és szülők gyöngye. Tedd be egy hónapra a cuccát megőrzőbe, add oda kulcsot, ha nem viszi el, majd kihajintják ők a cuccokat.
2020. aug. 20. 06:08
 8/15 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon ráéreztél... Elváltak a szüleim az alkohol problémái miatt. A mama halála után a rezsit sem fizette...és nem lakik a lakásban csak ott ott tárolja a cuccai egy részét. Válás után lett volna lehetősége lakást venni,de hát inkább elbaszta azt a pár millió forintot...
2020. aug. 20. 06:26
 9/15 anonim ***** válasza:
7%
Akkor is az apádról van szó, nélküle te a fasorban sem lennél szóval legyél felé nagyobb tisztelettel. Úgy bírom az ilyen semmirekellő kis taknyosokat, remélem az élet jókora pofont ad majd neked azt észhez térsz.
2020. aug. 20. 07:33
 10/15 A kérdező kommentje:
Apám soha nem törődött velem alkoholista, gyerektartást és semmit sem fizetett. Akkor most miért is kéne tisztelnem? Anyámnak köszönhetek mindent neki semmit.
2020. aug. 20. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!