Kötekedik, piszkál, mindenbe beleköt, hisztizik, ordít, mint egy elmebeteg! Ha házimunkát csinálok azt se tiszteli, simán átgyalogol a vizes padlón.
Normális vagyok, dolgozom, segítek itthon, egyszer egy évben elviszem a szüleim nyaralni. És ez sem jó neki! Mit csináljak vele ha ok nélkül piszkàl?
2020. júl. 29. 00:22
1/9 anonim válasza:
Beszél erről vele és "én" üzeneteket használj. Ne öt szidd, hanem mond el, te mit érzel, ha valaki végig sétál a frissen felmosott padlón.
(és vegyél egy víz összehúzót, azzal gyorsítani lehet a száradást)
Kérdezd meg, hogy mikor lesz büszke rád, hogy mikor mond majd hálát azért, hogy milyen gyereket nevelt.
Kérdezd meg, hogy mit tart ő erénynek. Aztán kérdezd meg, ezeketnek bármilyen formáját látja-e benned.
2020. júl. 29. 00:36
2/9 anonim válasza:
Az én apám is ilyen volt, sőt ez még csak egy jobb napja volt. Mihelyst eltudtam menni dolgozni, elköltöztem. Párszor átjött, tenni a fejét, de mostmár köszönő viszonyban se vagyok vele. Hála az égenek. Alig várom hogy feldobja a talpát a rohadék.
2020. júl. 29. 05:49
3/9 anonim válasza:
Költözz.
2020. júl. 29. 06:00
4/9 anonim válasza:
Költözz :DDD van vagy 13 éves :D
2020. júl. 29. 06:53
5/9 anonim válasza:
Attol fugg hany eves vagy ha meg nem vagy felnott akkor beszelj vele errol mert csinalja ezt.
2020. júl. 29. 08:15
6/9 anonim válasza:
Ezeknek lelki okai lehetnek, és ez most lehet hülyén hangzik, de szerintem itt keserűség és az élet fájdalmai jönnek ki rajta, főleg ha élvezi is akkor élete örömét ebben lelheti, sérült valamikor valahogy az életben. Az ilyen emberek felé nyitni kell és kedvesnek kell lenni velük, mert egyrészt ők a szüleid másrészt az ilyen emberek szorulnak rá a leginkább a szeretetre.
2020. júl. 29. 09:35
7/9 A kérdező kommentje:
6. Engem is megtört az élet, mégsem piszkálok másokat.
2020. júl. 29. 10:21
8/9 anonim válasza:
Hát ezután ne vidd nyaralni.
2020. júl. 29. 11:26
9/9 anonim válasza:
Nem kell nyaralni vinni. Tedd félre a pénzt és költözz el.
A barátom apja is ilyen. Az anyja takarít, a férje sáros cipővel bemegy, nem takarít maga után, kötekedik. Igazi paraszt.
Fiatal korában kellett volna megtanítani, akkor tudná hogy nem szabad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!