Kérlek apám egy részeg alkoholista aki verte régen anyámat ma sincs itthon nagyon retegek mit tegyek?
Nem tudom, nézed-e az üzeneteidet, írtam privátban, de ide is leírom, hátha hamarabb látod.
A KÉK vonal segélyszám ingyenesen hívható, ha kitörlöd a telefonodból a híváselőzményeket, senki sem tudja meg és ők ilyen esetekre szakosodtak.
Higgy nekem, náluk jobban senki sem tud neked segíteni most, és az etikai szabályzatukban benne van, hogy semmit sem tesznek, amibe nem egyezel bele, teljesen anonim maradhatsz.
Ha meggondolod magad, csak szimplán leteszed a telefont és semmi nyoma nem marad, én is hívtam már (bár nem ilyen komoly problémával) próbáld meg nyugodtan.
A második válaszolóra reagálva/kiegészítésként:
Egy szökést nem érdemes egyik napról a másikra végrehajtani, mivel ha nincs hová menned, akkor gyakran egyik rosszból (otthoni terror) a másik rosszba (hajléktalanság, koldusmaffia, ki tudja még mi) kerülhetsz, így érdemes ezt megszervezni, és épp ebben tudnak ők segíteni, vagy legalábbis eldönteni, hogy mit szeretnél.
Írj, ha bármiben tudok segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!