Mit lehetne tenni ha apám nem akarja elvinni a cuccait a lakásomból?
Ahogy látom, megjöttek az alkoholista, lúzer gyerekcsinálók, nem apák, mert ezt a megnevezést nem érdemlik meg.
Ha nagyszülök már 25 éve!!!! a kérdezöre iratták a lakást a gyerekük helyett, akkor ott a "gyerekkel" - a kérdezö apjával - igen nagy problémák voltak/vannak.
Ez is azt mutatja, hoyg a nagyszülök semmi esetre sem akarták hogy az "apa" ott élhessen, erre minden joguk meg is volt.
Az apának semmi joga sincs a lakásra meg a lakás használatára.
Az, hogy valaki spermadonor volt, nem olyan érdem, ami bármire is feljogosítaná.
Kérdezö: apádat szólítsd fel írásban, hogy X dátumig vigye el a dolgait, ha nem, akkor - ha jó fej vagy - elviszed a barátnöhöz, ha meg nem érdekel, akkor egyszerüne kidobod a cuccokat.
6-os vagyok.
Így már megértelek téged. Én sem tenném arra az életemet hogy egy alkoholista embert istápoljak. Elnézést a válaszomért, elég fontos infó lett volna ez.
A válaszok időrendi sorrendben jelennek meg, aki már elolvasta a későbbi válaszadásaid, nem is értem hogy utólag miért pontozzák le azokat akik csak a kérdést látták...
Én azt csinálnám, hogy írásban, hogy nyoma legyen adnék neki egy hataridőt, hogy pl 1 hónapja van, hogy elhordja onnan, különben lomtalanításba kiteszem őket.
Szóval ott a papír, hogy tud róla, nem lenne az, hogy tényleg kidobod, azt még neki áll feljebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!