Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehetne tenni ha apám nem...

Mit lehetne tenni ha apám nem akarja elvinni a cuccait a lakásomból?

Figyelt kérdés
Nagyszülők után én örököltem a lakást nem apám. Még életükben 25 évvel ezelőtt rám írattak a lakást szóval nem újdonság volt neki sem, hogy ez az enyém lesz. Papa már régebben,mama tavaly decemberben halt meg. Májusban álltam neki kipakolni a lakást és megkérni apát vigye el a cuccait meg amit akar. Lakás felújításban vagyunk, de apa ruhái stb. még mindig ott vannak Amikor meg merem említeni a pakolást kiabál velem és mindenféle szép szóval illet. Amúgy a barátnőjénél lakik nem is értem a személyes cuccai ruhái nagy része, hogy nem hiányoznak neki....

2020. aug. 19. 22:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%

Ahogy látom, megjöttek az alkoholista, lúzer gyerekcsinálók, nem apák, mert ezt a megnevezést nem érdemlik meg.

Ha nagyszülök már 25 éve!!!! a kérdezöre iratták a lakást a gyerekük helyett, akkor ott a "gyerekkel" - a kérdezö apjával - igen nagy problémák voltak/vannak.

Ez is azt mutatja, hoyg a nagyszülök semmi esetre sem akarták hogy az "apa" ott élhessen, erre minden joguk meg is volt.

Az apának semmi joga sincs a lakásra meg a lakás használatára.

Az, hogy valaki spermadonor volt, nem olyan érdem, ami bármire is feljogosítaná.

Kérdezö: apádat szólítsd fel írásban, hogy X dátumig vigye el a dolgait, ha nem, akkor - ha jó fej vagy - elviszed a barátnöhöz, ha meg nem érdekel, akkor egyszerüne kidobod a cuccokat.

2020. aug. 20. 07:57
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Szóltál neki, és hőbörgésen kívül semmi se történt. Ahogy írtad, nem tartozol neki semmivel. Innetől kezdve nem is érdekelne: a ruhákat kukazsákba, az oda nem való dolgokat meg papírdobozva pakolnám, és lennék olyan jó fej, hogy elfuvaroznám a barátnőjéhez, aztán kezdjen vele, amit akar.
2020. aug. 20. 08:25
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

6-os vagyok.

Így már megértelek téged. Én sem tenném arra az életemet hogy egy alkoholista embert istápoljak. Elnézést a válaszomért, elég fontos infó lett volna ez.

A válaszok időrendi sorrendben jelennek meg, aki már elolvasta a későbbi válaszadásaid, nem is értem hogy utólag miért pontozzák le azokat akik csak a kérdést látták...

2020. aug. 20. 09:54
 14/15 anonim ***** válasza:
29%

Én azt csinálnám, hogy írásban, hogy nyoma legyen adnék neki egy hataridőt, hogy pl 1 hónapja van, hogy elhordja onnan, különben lomtalanításba kiteszem őket.

Szóval ott a papír, hogy tud róla, nem lenne az, hogy tényleg kidobod, azt még neki áll feljebb

2020. aug. 20. 12:04
 15/15 anonim ***** válasza:
41%
Én kidobnám a faszb4 a cuccait. Volt lehetősége elvinni.
2020. aug. 20. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!