Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos apám kiakadáda?

Szerintetek jogos apám kiakadáda?

Figyelt kérdés
A mai nap folyamán éppen fűrészelt, és sikerült megvágnia magát, úgy hogy állítása szerint ömlött belőle a vér. Elkezdett kiabálni, hogy valaki hozzon ki ne zsebkendőt vagy valamit, viszont ezt senki se hallotta meg. Ezután bejött, kimosta a sebet, és bekötötte az ujját. Ezután találkoztam vele, ő pedig ki volt akadva, hogy semmibe nézem és értéktelennek tartom. Azt mondja, hogy mi lett volna, ha esetleg levágta volna az egész ujját, és senki se hallotta volna meg. Én szerintem túlreagálja a dolgot, mert ha tényleg annyira ömlött volna belőle a vér, akkor nem hagyta volna abba olyan hamar. Ezen kívül nem tűnik nagyon kicsi az a seb, ami utána maradt. Elhiszem, hogy neki ez nagyon fájt, és nem esett neki jól, viszont szerintem ami történt, az nem az én hibám. Szerinte, ha kint lettem volna vele, akkor ez nem történt volna meg. Most akkor legyek ott minden percben, hogy mikor teszi tönkre magát? Szerintetek jogosan akadt ki?
2020. júl. 29. 18:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%
Miért nem segítettél neki?
2020. júl. 29. 18:30
 2/16 anonim ***** válasza:
33%
Ennyire unatkoztok, hogy ilyesmi miatt kérdést írtok ki?
2020. júl. 29. 18:34
 3/16 anonim ***** válasza:
24%

*ezt senki se hallotta meg.

Legközelebb ő sem fogja meghallani mikor pénzért lihegtek nála, ha annyi emberség nincs bennetek mint egy papucsállatkába.

A minimum, hogy ugranotok kellett volna, mert valóban nem tudhatod, hogy kicsi vagy nagy a sérülés ami érte.

2020. júl. 29. 18:37
 4/16 anonim ***** válasza:
35%

Nem értem, én mindenben szoktam apámnak segíteni még abban is amihez nem szükséges a segítségem.

Szerintem valamilyen szinten jogos lehet a kiakadása, lehet inkább az fájt neki jobban hogy nem voltál kinn vele.

2020. júl. 29. 18:39
 5/16 anonim válasza:
82%
Ha tényleg nem hallottátok meg, hogy kiabál akkor értelemszerűen nem vagytok hibásak. Nem tudok mást hozzáfűzni mivel érthetetlenül van leírva.
2020. júl. 29. 18:41
 6/16 A kérdező kommentje:

3-as: hogyan ugrottam volna mégis, ha tényleg semmit se hallottam? Nem azért nem mentem ki, mert nem akartam, hanem mert tényleg semmit se hallottam az égvilágon

A többi válaszolónak pedig köszönöm a válaszát. Rendszeresen szoktam neki segíteni, viszont azt tudnotok kell, hogy apum olyan ember, aki nem bír nyugton maradni, amimt hazaér a munkából, akkor máris csinál valamit a ház körül, alvást leszámítva egyáltalán nem pihen. Rendszeresen szoktam neki segíteni, viszont ha minden pillanatban kinnt lennék vele, akkor semmi időm nem lenne. Nem csak tengek lengek ekkor se, hanem készülök a nyelvvizsgámra, valamint mivel nyár van, így egy kicsit pihenni is akarok. Így megesik, hogy van olyan nap, amikor épp nem vagyok kinnt vele, viszont ilyenből egy héten kettőből nincs több. Úgy érzem, hogy azt nem látja meg amit csinálok, csak azt amit nem.

2020. júl. 29. 18:45
 7/16 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem a hármast, én sem hallom ahogy az utca végén megerőszakolnak valakit, pedig ha hallanám, akkor kihívnám a rendőrséget, vagy akár segítenék. De nem hallom, és nem is látom, mert nem vagyok ott, pedig csak az utca másik végén vagyok.

Miért lennél hibás? Nyilván más lenne a helyzet, ha hallottátok volna.

2020. júl. 29. 18:48
 8/16 anonim ***** válasza:
26%
Hát, nem túl együttérző. Oké, hogy nem hallottad, de utána nem kéne ilyen ridegnek lenni. Ráadásul még te akadsz ki.
2020. júl. 29. 19:14
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Vihar a biliben. Avagy bolhabol elefántot...
2020. júl. 29. 19:43
 10/16 anonim ***** válasza:
73%

Velem történt már lakáson belül baleset, hiába kiabáltam segítségért, senki sem hallotta meg. Egyedül kellett kimásznom a rám borult cucc alól (amikor történt, azt hittem, abban a pillanatban ott pusztulok), és hiába azért nem segítettek, mert nem hallották, én is azt éreztem, hogy meg is dögölhettem volna és senki sem segített.

Beszéljetek egymással erről.

2020. júl. 29. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!