Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos apám kiakadáda?

Szerintetek jogos apám kiakadáda?

Figyelt kérdés
A mai nap folyamán éppen fűrészelt, és sikerült megvágnia magát, úgy hogy állítása szerint ömlött belőle a vér. Elkezdett kiabálni, hogy valaki hozzon ki ne zsebkendőt vagy valamit, viszont ezt senki se hallotta meg. Ezután bejött, kimosta a sebet, és bekötötte az ujját. Ezután találkoztam vele, ő pedig ki volt akadva, hogy semmibe nézem és értéktelennek tartom. Azt mondja, hogy mi lett volna, ha esetleg levágta volna az egész ujját, és senki se hallotta volna meg. Én szerintem túlreagálja a dolgot, mert ha tényleg annyira ömlött volna belőle a vér, akkor nem hagyta volna abba olyan hamar. Ezen kívül nem tűnik nagyon kicsi az a seb, ami utána maradt. Elhiszem, hogy neki ez nagyon fájt, és nem esett neki jól, viszont szerintem ami történt, az nem az én hibám. Szerinte, ha kint lettem volna vele, akkor ez nem történt volna meg. Most akkor legyek ott minden percben, hogy mikor teszi tönkre magát? Szerintetek jogosan akadt ki?
2020. júl. 29. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
Röviden és velősen: igaza van. Ha súlyosabb sebet szerez, akkor ott vérzik el, mert nem hallottátok. Gondolom fülhallgató, üvöltő tévé, zene hallva volt. Amúgy egy ember ordítását meghallottátok volna. A s
2020. júl. 29. 20:08
 12/16 anonim ***** válasza:
32%
A seb kicsisége lényegtelen, a fűrész tépi sebet, erős vérzéssel jár. Ez inkább arról szól hogy csesztek figyelni, segíteni ha baj van.
2020. júl. 29. 20:09
 13/16 anonim ***** válasza:
11%

12.

Mert a ti kommentetek aztán baromi sokat segít bármin is, nagyon konstruktív...

2020. júl. 29. 20:46
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
Ja, tudom, itt csak az az elfogadható komment ha nem azt írod amit gondolsz, hanem helyeselsz a kérdezőnek, akkor is ha igazából hülyének nézed.
2020. júl. 29. 21:09
 15/16 anonim ***** válasza:
42%
Konkrétan tudok olyan halálesetről, hogy az idős asztalos megvágta magát a műhelyben hátul. Senki nem tudja kiabált-e, mindenesetre nem hallotta meg elől a házban a felesége. Ő ott hátul elvérzett, a felesége holtan talált rá.
2020. júl. 29. 23:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

14.

Nem, én nem "elfogadható/nem elfogadható" kommentekről beszéltem, hanem kifogásomat fejeztem ki azzal szemben, ahogy te és egynéhány értetlen még itt megnyilatkozik, és azzal szemben, amilyen nagyra értékelitek ezen megnyilatkozásaitokat. Világosan le van írva, hogy a kérdező nem hallotta a kiabálást, egy ötéves is megérti veletek ellentétben, további biztos háttérinformációt pedig nem tudunk, ti mégis szükségét érzitek ítélkezni. ("Biztos bömbölt a zene"... "Biztos egy g.ci a kérdező"... stb.) Leírta a kérdező, hogy adott esetben vizsgára készül, ne adj' Isten pihenni merészel néha. De igazad van, kövezd meg érte, fontosabb, hogy itt kiadd magadból a napi frusztrációdat!

Te nyilván Batmanként 0-24 az emberek segítségére vagy, hogy ilyen erkölcsi magaslatról szónokolsz.

2020. júl. 30. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!