Szerintetek jogos apám kiakadáda?
12.
Mert a ti kommentetek aztán baromi sokat segít bármin is, nagyon konstruktív...
14.
Nem, én nem "elfogadható/nem elfogadható" kommentekről beszéltem, hanem kifogásomat fejeztem ki azzal szemben, ahogy te és egynéhány értetlen még itt megnyilatkozik, és azzal szemben, amilyen nagyra értékelitek ezen megnyilatkozásaitokat. Világosan le van írva, hogy a kérdező nem hallotta a kiabálást, egy ötéves is megérti veletek ellentétben, további biztos háttérinformációt pedig nem tudunk, ti mégis szükségét érzitek ítélkezni. ("Biztos bömbölt a zene"... "Biztos egy g.ci a kérdező"... stb.) Leírta a kérdező, hogy adott esetben vizsgára készül, ne adj' Isten pihenni merészel néha. De igazad van, kövezd meg érte, fontosabb, hogy itt kiadd magadból a napi frusztrációdat!
Te nyilván Batmanként 0-24 az emberek segítségére vagy, hogy ilyen erkölcsi magaslatról szónokolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!