Helyesnek tartjátok ezt? kort és nemet kérlek tüntessétek fel
Hát teljesen igaza van. A csórók szeretik hangoztatni, hogy íGy NeM tAnUlJáK mEg A pÉnZ éRtéKéT. Kíváncsi vagyok, hogy akik ezen az elven vannak 50-60 éves korukban 30 év hitel és kuporgatás után mit kezdenek e hatalmas tudással.
17es a lakás nem föltétlen egyenlő a 100milliós belvárosi luxus lakással. Egy pici, akár 1 szobás panel is már óriási könnyebség. A mai albérletárak mellett évi 1milliót már spórolt is.
#17: nagyon szűklátókörű vagy, ha azt hiszed, hogy csak csalással, törvénytelen módon lehet annyi pénzt összegyűjteni ilyen célokra!
Nyilván nem teszkópénztárosi fizetésből lehet ezt megcsinálni - de rengeteg olyan szakma és munkahely van, ahol tisztességesen is meg lehet keresni nagyon jó pénzeket!
Miért lenne baj?
Ha megteheti segitse a gyerekeit.
Enis kaptam segítséget anno nem egy egész lakast de lehetőségekhez mérten.
Helyesen tette! Bár az én szüleim is meg tudták volna engedni maguknak. Nagyon nagy segítség ez egy fiatalnak.
25N
4 éve kötöttünk meg egy lakásvételi szerződést, azóta az egész család minden hónapban arra tesz félre, hogy a vételárat ki tudjuk fizetni. Természetesen én is a fizetésem kb 65%át félreteszem, és csak a legszükségesebb dolgokra költök. Nehéz? Igen. De tudja mindenki, mit miért tesz, és hogy egy fiatalnak a mai világban mekkora dolog az, hogy saját lakása legyen.
Egyszer nem jutott eszembe, hogy irogykedjek azokra, akiknek már van saját lakásuk fiatalként. Nem pazarlom ilyenre az energiámat, helyette keményen dolgozok azért, hogy nekem is legyen, mert tudom, hogy meg fogja érni. Ahelyett, hogy picsog az ember, össze is lehet szednie magát, és elérnie, amit szeretne.
Nagyon becsületes szülő lehet, aki a négy gyerekének lakást ad, tisztelem az ilyet.
#29-hez: Kaptam önerőt és valamennyi pénzt felújításra.
40F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!