Helyesnek tartjátok ezt? kort és nemet kérlek tüntessétek fel
Nem értem a kérdést...
Azért mert valaki mind a 4 gyerekének vesz 1-1lakást, hogy legyen hol lakniuk, ez miért lenne baj?
Helyesen tette.
Szerintem az lenne az alap, hogy a szülő segít elkezdeni a gyerekének a külön életet.
Én is csak azt érzem ki a kérdező felől, hogy savanyú a szőlő....
Attól, hogy valaki (a kérdező) nem kapott lakást a szüleitől, nem kéne leszólni azt, aki viszont igen.
Ilyenkor szokták hangoztatni, hogy mert akkor nem fogja értékelni a gyerek, mert mindent készen kap, bla-bla-bla....
Miért jobb az, ha valaki eleve szívással indítja az életét? Albérlet, hitel, stb. stb....?
Aki készen kap lakást, az majd a gyerekei számára fog spórolni - tehát ilyen tekintetben semmiben nem különbözik az életvitele.
Hiszen nyilván tovább akarja adni ezt az "örökséget" a leszármazottainak... Hogy azok is hasonló kedvező feltételekkel tudjanak elindulni az életben.
Bocs, elfelejtettem a végéről: 55 /N
És mi is vettünk lakást a három gyereknek. Mert a férjem és én is kaptunk anno a szüleinktől.
Ha ezt meg tudja tenni, akkor alap. Mi nem élünk nagy jólétben, de így is sokat félreteszek arra, hogy a gyerekeimet majd el tudjam indítani az önállósodás útján.
35/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!