Második feleségek hogy bírjátok ezt?
41/61 A kérdező kommentje:
39 nem értelek.Mégis hova menne napokra,kis gyerekekkel szoktak ilyet.Napokra menjen velem a párjával,ahogy én is vele.A gyerekei meg szemtelenek,nem is érdekli őket én ezt a helyzetet hogyan élem meg.
42/61 A kérdező kommentje:
40-nek mondanám én nem ilyen életet képzeltem el hogy mindenki oda megy ahova akar.Azelőtt sem így éltem,a szüleim sem mentek egymás nélkül napokra.Sőt felnőtt gyerekként a kortársaimat hívtam nem az apámat.Csak hogy direkt rossz legyen az új párjának.
Itt nem a gyerek a szemtelen..... Te vagy aki uralkodni akarsz a párod minden lépésén.
2020. júl. 15. 20:12
féltékeny vagy és rá akarsz nőni a pasi fejére. ennyike
2020. júl. 15. 20:14
Mi sem megyünk egymás nélkül sehova!
2020. júl. 15. 20:20
Mondjuk ez valahogy számomra is fura ha 43 vagy párod is e korosztályú
A gyerekei mondjuk pl 22-24 évesek
Nos ebben a korban én sem épp az apámat hívtam nyaralni magammal hanem a páromat vagy haverokat,ez tényleg több mint furcsa.
2020. júl. 15. 20:37
Az egyértelműen nem jogos, hogy nélküled megy el több napos programra a gyerekeivel, de! azért te is lehetnél kicsit kompromisszumképesebb és mondjuk évente vagy fél évente egyszer beleférhetne velük egy közös program ahova te is mész. Itt nem arról van szó feltétlenül hogy a gyerekei fontosabbak, de te írtad hogy te nem szeretsz társaságba menni, de arra nem gondolsz hogy neki esetleg közbe lenne igénye rá? Én se vagyok már egy nagy bulizós, de ha a párom el szeretne menni, akkor inkább együtt megyünk, mint hogy elmenjen nélkülem
2020. júl. 15. 20:51
A példa alapján nem hanyagol el téged a gyerekei javára és nem is szorulsz állandóan háttérbe.
Ha mondjuk a gyerekei pártját fogná ellened, vagy a te pénzedet adná nekik, akkor jogos lenne.
De így hogy ők meghívtak téged is, te nem akartál menni "idegenekkel" pár napra, akik amúgy a férjed gyerekei, és elvárnád hogy emiatt a párod se menjen a saját gyerekeivel pár napra... itt te vagy a hibás. Ezzel csak vitát szítasz, magad alatt vágod a fát. Szerinted a férjednek hogy esik, hogy a gyerekei meg a felesége között választania kell, mert egyikük egy díva aki nem bír 3 napot együtt lenni másokkal?
2020. júl. 15. 21:09
Már bocs de miért ne mehetne el a gyerekeivel több napra kiruccanni? Inkább örülni kéne, hogy ilyen összetartó család. Te vagy itt az új ember, akinek alkalmazkodnia kell egy több évtizede létező családhoz, nem miattad fog majd minden megváltozni. Mindenki szeret időt tölteni a gyerekeivel, nagyon helyes, hogy nem hagyja, hogy te parancsolgass neki és megtiltsd, hogy elmenjen. Attól, hogy elmegy időt tölteni a gyerekeivel és nem veled kuksol otthon, még szeret. Pláne, hogy téged is hívtak, csak neked nem volt kedved menni... ha elmennél és megismerkednél a gyerekeivel, akkor nem lennének idegenek és nem éreznéd rosszul magad a társaságukban. Ha nem változtatsz ezen a hozzáálláson, nem sok jót jósolok ennek a kapcsolatnak. Ha nem tetszik, keress kevésbé családcentrikus vagy gyermektelen partnert.
2020. júl. 15. 21:11
Na itt az első példa, amiből ki is derült, hogy te vagy a hunyó. Csináltál te magad egy konfliktust oda, ahol nem volt. Miért kellene mindenkinek otthon maradnia, mert te nem akarsz se velük menni, se egyedül lenni? Gondolj bele abba, hogy hogyan nézett volna ki a dolog, ha nem gyártasz belőle problémát? Elmentetek volna 3 napra együtt valahova, jól éreztétek volna magatokat, jobban megismerted volna az "idegen" és "szemtelen" gyerekeit, és mindenki boldog, közös élményekkel tértetek volna haza. Ehelyett az lett, amit magadnak okoztál. Miért érdekelné őket, hogy te hogy érzel? Jó, hogy nem hagyták, hogy a te lehúzó magatartásod elvegye az ő kedvüket is.
2020. júl. 15. 22:15
Kapcsolódó kérdések: