Képzeljétek el hogy megtaláltátok álmaitok férfiját.A bökkenő hogy vannak gyerekei,habár bőven nagyok.Hozzámentek a férfihoz mert szeretitek,ki akartok alakítani vele egy boldog életet.Ahogy telik az idő folyton azzal szembesültök hogy férjeteknek veletek szemben mindig a gyerekei az elsők.Ésszel felfogom hogy ez esetleg normális,és azt sem szeretném hallani minek mentem hozzá.Az érdekelne második feleségek hogyan bírják ezt.Nektek nem hiányzik hogy elsők legyetek a szeretett férfi életében?
Én pedig még külön szűrtem azt is, hogy ne csak gyereke ne legyen, de ne is akarjon később se. És még így is bőven voltak. Heti szinten jártam randikra. Szóval nem is értem.
2020. júl. 15. 17:51
22/61 anonim válasza:
Én alapból rosszul vagyok a gyerekesektől. Nekem nincs, nem is akarok, és bőven kizáró ok, ha a másiknak van. Eszemben sincs kapcsolt áruval bajlódni, csak szrkodnak folyton, isten mentsen tőlük.
N
2020. júl. 15. 18:07
23/61 anonim válasza:
Szerintem valahol érthető,hogy a gyerekei lesznek az első-főleg úgy hogy te "csak"a második feleség vagy-,ezt neked is el kell fogadnod!
2020. júl. 15. 18:17
24/61 anonim válasza:
"Eszemben sincs kapcsolt áruval bajlódni, csak szrkodnak folyton, isten mentsen tőlük."
Mi az,hogy "kapcsolt áru"?!
2020. júl. 15. 18:24
25/61 anonim válasza:
Ilyen az amikor elvált sok gyerekes apuci kell miközben van gyermektelen is.
Ezt be kell vállalni minden nőnek aki olyannal ismerkedik akinek kölyke van. Soha nem lesz egyenrangú fél akárki akármit mond. Sőt ha lesz közös gyerek akkor is megkülönböztetés lesz köztük. Kár ezen vergődni. Ez így volt és lesz is mindig. Lehet szépíteni és megmagyarázni de a lényeg ez.
2020. júl. 15. 18:25
26/61 anonim válasza:
Itt már minden elhangzott csak a kérdezőre nem figyeltetek csak önmagatokra.
2020. júl. 15. 18:29
27/61 anonim válasza:
En 30 eves vagyok es tavaly jottem ossze 1 2 gyerekes apukaval es semmi problema egy szulonek mindig a gyerekei az elsok es ezt v elfogadod v ott hagyod
2020. júl. 15. 18:31
28/61 anonim válasza:
Ez amúgy egy jó nagy marhaság, hogy a gyerekes pasinak mindig a gyereke lesz az első. Az én párom imádja a kislányát, mindent megad neki, de én vagyok számára az első, mivel velem akarja leélni az életét. Szóval ha valakinél csak a második vagy mindegy ki után, akkor a kapcsolattal van a gond, nem azzal hogy van gyerek
2020. júl. 15. 18:35
29/61 anonim válasza:
A gyerekek gyerekek maradnak, akkor is amikor megnőnek. Kérdező mondok rosszabbat: unoka. Megérkezik az unoka-és még hátrább kerülsz. Ez az élet rendje.
2020. júl. 15. 18:36
30/61 anonim válasza:
24
A kapcsolt áru a gyerekek, a volt feleség, és az összes nyűg, baj, félreértés, bosszúság, ami velük jár. Ők egy másik élet, amit az új nő készként kap, és el kell fogadnia. Én pedig nem megyek senki után, nem alkalmazkodom idegen emberek életéhez, problémáihoz, a sajátomat szeretném élni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!