Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Második feleségek hogy bírjáto...

Második feleségek hogy bírjátok ezt?

Figyelt kérdés
Képzeljétek el hogy megtaláltátok álmaitok férfiját.A bökkenő hogy vannak gyerekei,habár bőven nagyok.Hozzámentek a férfihoz mert szeretitek,ki akartok alakítani vele egy boldog életet.Ahogy telik az idő folyton azzal szembesültök hogy férjeteknek veletek szemben mindig a gyerekei az elsők.Ésszel felfogom hogy ez esetleg normális,és azt sem szeretném hallani minek mentem hozzá.Az érdekelne második feleségek hogyan bírják ezt.Nektek nem hiányzik hogy elsők legyetek a szeretett férfi életében?
2020. júl. 15. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
76%
ez a normális. ők az elsők, te csak a második vagy..
2020. júl. 15. 17:05
 2/61 anonim ***** válasza:
62%
Mert ha első felrségkent van gyerek akkor is lehetsz a gyerek után... Szóval mi a nyafi tàrgya?
2020. júl. 15. 17:08
 3/61 anonim ***** válasza:
66%

Rengeteg független gyerektelen férfi van, neked mégis gyerektelen nöként egy olyan kellett akinek már vannak gyerekei. Te akartál mozaik családot,esélyt sem adva másra.

Jó étvágyat!

"Álomférfi" ezzel az áldozattal jár,mindig utolsó leszel neki

2020. júl. 15. 17:11
 4/61 anonim ***** válasza:
53%
Ehhez nem kell házasodni, mert minden normálisan gondolkodó ember számára világos házasság nélkül is, hogy a gyerekek az elsők, akármennyi idősek is. Hogy te ezt előtte nem vetted észre, erre most mit lehet mondani? Én is túl vagyok egy váláson, de eszembe nem jutott volna utána gyerekes férfival kezdeni. Pont emiatt. Késő bánat.
2020. júl. 15. 17:13
 5/61 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es.Az én korosztályomban már majdnem minden férfinak van gyereke.Őt szeretem azért mentem hozzá.De ezek a gyerekek már bőven nagyok,nagykorúak is.Nem gondoltam tényleg hogy velem szemben mindig ők az elsők és én soha.Szerintetek bennem van a hiba és más ilyen helyzetben jobban bírja ezt a szitut?
2020. júl. 15. 17:19
 6/61 anonim ***** válasza:
92%

amíg csak "jegyben" jártatok, nem tűnt fel, hogy ők ennyire fontosak neki?

amúgy mondhatnál konkrét példát is, mert így nagyon homályos.

2020. júl. 15. 17:24
 7/61 anonim ***** válasza:
82%
Második feleség voltam. 20 év korkülönbséggel.A párom gyermekei összekerülésünkkor 18 és 30 évesek voltak. Soha nem éreztem másodiknak magamat igaz nem is rangsoroltam a vélt sérelmeim alapján. Részt vettem az életükben mint ahogy ők is az enyémben. Életem legszebb időszaka volt. Sajnos a szeretett férjem halálával ez el múlt , 18 évig tartott. Mosoly még több mosoly, szeretett és megbecsülés.
2020. júl. 15. 17:26
 8/61 anonim ***** válasza:
78%
4-es vagyok, én sem vagyok már mai csirke és tudom, hogy a legtöbb férfinak gyereke van. A kör jelentősen leszűkült emiatt, az biztos. Neked azt kell tudomásul venni, hogy ez mindig így volt és így is marad, akármit csinálsz, a gyerekek az elsők. Itt csak a hozzáállásodon tudsz változtatni. Ha egyedül nem megy, kérd pszichológus segítségét. Különben a saját gondolataid fogják tönkretenni a házasságod. Férjeddel beszéltél már erről? Ő mit mond? Lehet, hogy csak nem megfelelő módon kommunikálja feléd a dolgokat, úgy értem, hogy direkt érezteti veled, hogy te csak utánuk jöhetsz?
2020. júl. 15. 17:28
 9/61 anonim ***** válasza:
74%

Hat bírom Enis az olyan tanácsokat hogy valassz olyat akinek nincs gyereke...

Az en korosztalyomban is mindenkinek van szinte és akknek nincs az sem biztos hogy szingli...

2020. júl. 15. 17:29
 10/61 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nem kéne gyerekes. Az én férjem is elvált, de az előző feleségétől sem volt gyereke, és most sem akarunk. Sosem lennék utolsó a sorban, azért felesleges együtt lenni valakivel.
2020. júl. 15. 17:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!