Vezető, nagy tekintélyű férfiak feleségei, hogy bírjátok a sok s*ggnyalót?
Engem annyira idegesít, amikor látom azt az embereken, hogy csak azért olvadoznak, ájuldoznak, mosolyognak, kedveskednek az ember szemébe, mert ő és a férje "valaki". Utálom a sok képmutató embert. Miért kell másképp viselkedni azzal aki -nem tudom másképp mondani- "valaki". Mindenki ember, nem értem miért nem lehet velünk is normálisan beszélni, nem ilyen hízelgően.
Szerencsére a férjem sem él vissza ezzel, ő azt mondja, ilyenek az emberek, nem kell ezzel foglalkozni.
Nekem nem a férjem van vezető beosztásban, hanem én, de ki nem állom, amikor valaki azért kedveskedik nekem, mert a főnöke vagyok. Ha nekem van névnapom, mindenki külön virágot hoz, ha másoknak, akkor kollektíven köszöntjük fel.... Ez is olyan hülyén jön ki.
Sokkan jobban tisztelem a karakán, szókimondó kollegákat.
Igen, én sem szeretem a s.ggnyalókat :))
Köszönöm a válaszokat! Jó érzés, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel.
Igen, nem is igazán barátkozunk emiatt (vannak barátaink, de azok , akik ezelőtt is barátok voltak, de újakat nem igazán engedünk közel, mert nem lehet tudni, ki miért közeledik, sajnos :( )
Egy profit orientált pénzalapú világban, ahol a kapcsolatok sokat számítanak, ezen csodálkoztok?
Hogy lettetek ti befolyásosak?
A 2. hozzászólóval tudok egyetérteni - nem nyalizás végett! :-)))))
Én egyszerű beosztott vagyok, és hányni tudnék, amikor látom a sok s.ggnyalót körülöttem!
Ráadásul ha bármi probléma adódik, ők az elsők, akik hátat fordítanak annak, akit addig annyira "szerettek".
Férjednek igaza van: az emberek már csak ilyenek. Vagy azért, mert zavarban vannak, vagy azért mert megilletődöttek, vagy egyszerűen helyzeti előnyt remélnek a kedveskedésért cserébe.
Nehéz lehet így igaz barátokra lelni... :-(
Igen, pont ez a zavaró, hogy tudom, hogy "azért" kedvesek.
Persze biztos van, aki alapból kedves lenne amúgy is, de a többség miatt már senkiben nem lehet feltétlen bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!