Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Második feleségek hogy bírjáto...

Második feleségek hogy bírjátok ezt?

Figyelt kérdés
Képzeljétek el hogy megtaláltátok álmaitok férfiját.A bökkenő hogy vannak gyerekei,habár bőven nagyok.Hozzámentek a férfihoz mert szeretitek,ki akartok alakítani vele egy boldog életet.Ahogy telik az idő folyton azzal szembesültök hogy férjeteknek veletek szemben mindig a gyerekei az elsők.Ésszel felfogom hogy ez esetleg normális,és azt sem szeretném hallani minek mentem hozzá.Az érdekelne második feleségek hogyan bírják ezt.Nektek nem hiányzik hogy elsők legyetek a szeretett férfi életében?
2020. júl. 15. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
59%
Aki azt mondja hogy nem gond, az majd jöjjön vissza újra amikor a pasi két kölyke felváltva vinnyog ájfonért meg xboxért meg a fcom tudja miért miközben a ti gyereketeket éppen be kéne iskolázni és jönnek a számlák, akkor mondjátok hogy persze semmi gond jòl van ez így. 😂
2020. júl. 15. 18:41
 32/61 anonim ***** válasza:
81%
ühüm. és akkor a kettes számú feleség fejhangon visít és nyitja az új kérdéseket, hogy "ha apucit minimálbérre jelentjük be, mennyit kell adni a régi purdéknak"?
2020. júl. 15. 18:45
 33/61 anonim ***** válasza:
61%
Kedves kérdező! Látom megkaptad az összes CF nő és elvált anyuka válaszát. 😂 Én második feleségeként írok. Nem értem, hogy érted, hogy nem te vagy az első. Az a normális, ha törődik a gyerekeivel. Máshogy szereti őket, mint téged, de nyilván, ha betegek vagy szerepelnek valahol, el fog menni. Ezt össze kell egyeztetni a ti életetekkel is. Gondolom fizet is, ez is így van rendjén. Persze, ha 500.000 forintból 400.000-at odaad, akkor megértem, ha nem tetszik, de alapvetően a gyerekei hozzá tartoznak. Amikor jártunk, találkoztam a gyerekekkel, szerencsére szimpatikusak voltunk egymásnak, ez is sokat számít. Ne legyél féltékeny, azzal elrontasz mindent. Próbálj őszintén beszélni a férjeddel erről. Így nehéz kicsit tanácsot adni, hogy nem tudjuk pontosan, mit jelent, hogy 2. vagy. Nem lehet, hogy te reagálod ezt túl?
2020. júl. 15. 18:54
 34/61 anonim ***** válasza:
64%

31-es

Általában a fiatalokat könnyü behülyíteni egy ilyen használt elvált vénembernek kölykökkel. Majd később koppannak a lánykák hogy hoppá a vénember vagyona nagyrésze foglalt.

Előző gyerekek iskoláztatása, lakhatása stb

2020. júl. 15. 18:56
 35/61 anonim ***** válasza:
92%

Figyelj,ezzel együtt kell élned. Felnőtt ember vagy, te választottad a párod. Oké,szép dolog a szerelem ,de az eszét használni az embernek sem bűn párválasztásnál . Nem azt mondom ezzel,hogy minek mentél hozzá,de ha eddig nem változott és a gyerekei már felnőttek ,akkor ez nem is fog változni,vagy megszoksz vagy megszöksz .

Amúgy úgy gondolom vannak olyan dolgok,amikben normális ha a felnőtt gyerekei az elsők,van olyan szituáció amikor nem . Én mindenestre nem akartam a nyakamba ilyen problémákat,így sosem jöhetett szóba gyerekes férfi . Lehet találni bármilyen korosztályban ilyet.

2020. júl. 15. 19:06
 36/61 anonim ***** válasza:
84%

"Képzeljétek el hogy megtaláltátok álmaitok férfiját."

Nem ő álmaid férfija.

Aki nem akar 2.lenni,annak olyan pasi az álom,akinek nincs gyereke.

Én sosem jönnék össze olyannal,akinek gyereke van,és én sem szeretnék gyereket.Gondolom neked sincs.

2020. júl. 15. 19:10
 37/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát.33 és 35 válasza tetszett a legjobban.Egyébként 43 éves leszek,talán ez is fontos.Férjem előtt nem találtam olyan gyermektelen férfit aki szimpatikus is volt.Vele nagyon jól egymásra hangolódtunk,első időkben fel sem tűnt hogyan viszonyul a gyerekeihez.Azt láttam hogy szereti őket,de mégis mindig velem akart időt tölteni,velem beszélte meg a dolgait.Nagykorú gyerekekről van szó,nem kell utánuk gyerektartást fizetni,dolgoznak.Ennek ellenére vannak igényeik az apjuk felé,a pénzt is igénylik hozzá.Konkrét példa?Például pár napos kiruccanásra hívják apjukat ahova velük én nem akarok menni.Mert nem érzem jól magam idegenekkel azért.Mondtam a férjemnek ne menjen akkor ő sem ne hagyjon itt,találkozzon velük nyilván de ne ilyen hosszú időre.De elment velük,nem érdekelte hogy én nem szeretném.Pedig szeret csak azt veszem észre a gyerekei mégis fontosabbak.Ez nekem eléggé rossz érzés.
2020. júl. 15. 19:56
 38/61 anonim ***** válasza:
86%
Amikor megismerkedtünk mindig a gyermeke elé helyezett. Én szerettem a kisgyereket amikor velünk volt én gondoskodtam róla. Aztán az apja viselkedése miatt elmatadozott. Mi évek után összekoltoztunk és gyermeketvallaltunk. Miután megszületett ő más felé kacsingatott. Mostmár a 3. Nő az első nem a gyerekei. Hozzateszem hogy a két féltestvér jóban van (lassan az enyém is felnőtt) és az anyjával is beszélő viszonyban vagyunk.
2020. júl. 15. 20:01
 39/61 anonim ***** válasza:
97%
Na ez durva. Ha te nem mész akkor ő se menjen? Ne már.... Ha tőle elvárod ezt az áldozatot, akkor időnként te is engedsz,, és mész velük, vagy csak mindig az számít hogy te mit akarsz?
2020. júl. 15. 20:01
 40/61 anonim ***** válasza:
99%

Kérdező,a példád nem igazán passzol a feltett kérdéshez.

Egyrészt hívtak téged is, másrészről ha a párod el szeretne menni kirándulni,miért mondtad neki,hogy maradjon otthon veled ?? Igazából ebből te csináltál egy "ki az első" kérdést,amin aztán megsértődhettél .

Az ,hogy neked nincs kedved az oké ,szíved joga ,de nem értem, a férjedtől miért kéred,hogy maradjon otthon veled,ha neki egyszer van kedve elmenni nyaralni a többiekkel . Ez bárki mással is megtörténhetett volna,nem csak a gyerekeivel .

2020. júl. 15. 20:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!