Hogy bírjátok kamionos feleségek a távolságot?
Figyelt kérdés
Férjem 6 hete van kint és ki tudja, mikor jön haza. Nektek mennyi ideig van távol a férjetek?2013. máj. 13. 15:05
1/7 anonim válasza:
Hát bakker én nem tudom, de sajnos a párom nagyot fog nézni, mert most nekem is összejött egy beugró meló Olaszországba!...s holnap után kell indulnom...szal eléggé necces...
2/7 anonim válasza:
Nálunk ált. én vagyok a világjáró és a másik "szív" miatta. De hát mit lehet tenni, ha egyszer itthon nincs munkám és nem tudok keresni normálisan pénzt? Sajnos ez van, kompromisszum kész vagyok, nem vállalok el hosszabb időket.
3/7 anonim válasza:
Visszatérve a kérdésedre, elég nehezen lehet ezt kibírni sajnos. Előbb utóbb utána kell menni, ha hosszabb távú melókat vállal a férjed.
4/7 anonim válasza:
Nekem szerencsére a párom nem kamionos. De én nem bírnám ki,két napot nem bírok nélküle nem hogy 6 hetet !
5/7 anonim válasza:
Mindent ki lehet bírni.
Aki azt mondja nem bír ki 1-2 napot se nélküle, az túlságosan függ a másiktól és az már nem szerelem elsősorban, hanem kapcsolati függés.
Nálunk én (a nő) dolgoztam külföldön, 3-4 hét munka után 1 hetet töltöttem mindig itthon.
Szenvedtünk, mint egy kutya, de sajnos az anyagiak rákényszerítettek minket erre a döntésre.
Mindent ki lehet bírni, mindent meg lehet szokni főleg, ha van egy cél ami a szemetek előtt lebeg.
6/7 anonim válasza:
Férjem katona, fél-1 évekre van távol mióta együtt vagyunk. (Irak, Afganisztán, Ciprus, Koszovó és társai)
De eddig is kitartottunk egymás mellett és szerencsére nemsoká vége a külföldi misszióinak egy életre és onnantól végre lesz időnk bepótolni mindent :)
Nehéz, de ki lehet bírni.
7/7 anonim válasza:
Inkább menekülj.Ez nem élet,így hosszu távon csak bele rokkansz.Három négy hetente jön haza,persze csak hétvégére.És akkor általában én dolgozok.De már jobb is nekem,hogy nem találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!