Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bírhatnám ki a távolságot?

Hogyan bírhatnám ki a távolságot?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz helyzetbe kerültem. A barátom vidéken dolgozik, végülis csak alkalmi munka, testvére által szerzett, rugalmas munkaidejú,jól fizet. Egy kocsmában.

Én viszont itt vagyok 100akárhány km-re tőle és nem bírom. :(

tudom,hogy hiányzom neki én is,mert mindig mondja, és őszintén,egy idő után megérzi az ember az ilyet. egy hete nem találkoztunk,vagyis ebben az egy hétben egyszer egy estére,hónapfordulót ünnepelni.

valószínűleg vissza fog menni, miután hazajön hozzám, de én beleőrülök. :( már a végén nagyon nem bírom,és mikor bejelentette,hogy plusz egy nappal később jön vissza,bevallom el is tört a mécses.

Ezelőtt a munka előtt minden nap együtt voltunk,nagyon hirtelen volt a váltás..:(

Van lehetőségem lemenni oda, ott "nyaralni egyet",mert van kialakított lakórész. És mondani is fogom neki, csak félek,hogy a haverok,meg munkatársak előtt nem "meri" majd bejelenteni hogy "jön a barátnőm.." pedig a tesójának egy csomó haverja lement....

Hogyan tudnám ezt (tulajdonképpen) túlélni?

Bulizok,figyelemelterelek,de nem megy :(

2011. jún. 12. 10:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?

Csinálj valami olyasmit, ami tényleg leköt. A bulizás nem az. Így simán ki lehet bírni.

2011. jún. 12. 10:10
 2/10 A kérdező kommentje:

én 19, ő 20, 4 hónapja vagyunk együtt.

tudom, dolgozni szeretnék, de még nem találtam munkát. :(

2011. jún. 12. 10:13
 3/10 anonim válasza:
nem fog nagyon menni, ugyanez volt velem is. én vidékre utaztam a barátnőm meg pesten volt. én heti egy éjszakára jártam haza de azt sem bírtuk.
2011. jún. 12. 10:21
 4/10 A kérdező kommentje:
és mi lett veletek?
2011. jún. 12. 10:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Én havi egyszer láthatom a Párom, de júliustól januárig csak karácsonykor. Szerinted?

Nem egyszerű, de egy próbát megér. Erősnek kell lenni.

Nekem qrva nehéz, csak az első hónapban 2x akartam szakítani. Ennyi. :S

De szeretjük egymást. Egyelőre nem adjuk fel. :P

2011. jún. 12. 10:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja én Németországban dolgozom...
2011. jún. 12. 10:29
 7/10 A kérdező kommentje:

jézusom :S

ez durva nagyon.. :(

de én nem tudnék vele szakítani, sőt,szünetet se tartani,amíg abba nem hagyja mert szeretjük egymást nagyon,de ez most neki új,jól érzi ott magát,de én beleőrülök.

2011. jún. 12. 10:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor keress munkát a közelében. :)

Ez a legjobb, amit tehetsz.

;)

Sok Sikert!!!

Kitartás!

:)

2011. jún. 12. 14:29
 9/10 anonim válasza:

10:21-es vagyok

Szakítottunk. Csak az a baj, hogy nem bírjuk egymás nélkül, szóval most szenvedünk... Ilyen "nem tudom mi van" helyzet alakult ki.

2011. jún. 13. 09:02
 10/10 anonim ***** válasza:

1000km távolság.. sokáig én nem akartam, mert nem tudtam h oldjuk meg.. támogatott, h semmi baj.. semmi baj... megoldjuk..

4. hónap fordulóján kinyőgte, hogy vége. Nem is hagyta, hogy segítsek, ahogy ő nekem....azóta sem tudok semmit.. 1 hónapja történt...s nagyon szerettem

Ha a női megérzésedre hallgatsz, nem fog fájni később!!!

2011. jún. 13. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!