Meddig birhatnam meg? En vagyok a fekete barany?
nem akarok senki elen lenni nagyon szeretem a szuleimet mindenkit a csaladbol de megis en vagyok a fekete barany. 12 eves koromban el valtak a szuleim azota a nagymamam nevel minket nagyon jol tartsuk a kapcsolatot a szulokkel. 18 eves koromban elkezdtem jarni diszkoba akkor mondtak h ne menjek mert valami bajom eshet stb, sulival vegeztem azutan dolgoztam akkor sem szabadot jarjak sehova mert csak koltom a keresetemet de en akkor is jartam eltem az eletemet. Kolcsont vettem fel s fizettem a vissza az en penzembol(a hitel lakasra lett koltve van sajat lakasom) visszaterve a 18 eves koromra neki fogtam csajozni is akkor mind mondtak h ne csajozzak mert ki tudja mi lesz milyen not kapok s elviszi a penzemet, egy ideig nem csajoztam azutan kerult egy tavkapcsolatom akkor ki voltak akadva mert minek kell hosszu tavra menni miert nem lehet itt kapni mert elkoltod a sok penzt s ugysem fog tartani sokat, annyit mondtak a fejembe h otthagytam a csajt kerult mas megint tavol ugyanez a beszed csak h meg nem volt 18 eves s a szulei feljelentenek kis koru megrongalasert ez is vege lett. Most kulon lakasban vagyok azt akarjak h adjam ki berbe es en koltozzek haza mert nem birom fent tartani s meg van most egy tavkapcsolatom ami ellen vannak megint 1 eve vagyok a baratnommel nem akarom elvesziteni de megint ream vannak alva h hadjam el. Ha valamit kell vasarolni az en penzembol vesznek el vagy kolcson kernek amikor kerem vissza akkor mondjak h miert nem potolsz ebben vagy abba. felhaborito nekem h miket muvelnek velem mar nem tudom mit csinaljak. Mar azt is terveztem h osszekoltozunk a baranommel ott nala a varosban csak hogy legyek 225 km a csaladtol sokszor kerdore vonnak h mit csinalok a sok penzzel mert semmi uj dolgot nem mutatok fel a lakasomba? annyit hozza tennek h 24 evesen ugy kezelnek mintha 12 eves lennek vagy meg en sem tudom Mit csinaljak h szaljanak le rolam es mar csinaljak azt amit akarok ugy hogy ne szoljanak bele
egy 24 fiu
Már nem sokáig! Te vagy a fekete bárany tényleg.
Költözz sürgősen, és vegyél pár rockalbumot !
Szia, szerintem tulsagosan josagos vagy, igen, egy barany
Koltozz el a lakasodba, es ne engedd, hogy beleszoljanak az eletedbe. Penzt se adjal kolcson mar, hiszen latod, ugysem kapod vissza, csak kihasznalnak.
Ne engedd!!! Elmennek az evek, es tenyleg semmid nem lesz, mert elkoltik a tobbiek. Dehogyis koltozzel haza, ne engedd, hogy bohocot csinaljanak beloled! Legyel kemeny, eros, igazi ffi, ne hagyd magadat. A szived ne engedd, hogy mindig megenyhuljon, mert igy tenyleg mindig kihasznalnak csak.
Szoval koltozz, eld az eletedet! Amugy kulfoldon elsz?
Azt látom az írásodból, jóindulatú vagy, ám nagyon könnyen hagytad magad eddig befolyásolni! Túlságosan nagy hangsúlyt kapott mások érdeke, akarata, míg Te háttérbe szorultál. Elhiszem, hogy szereted, tiszteled a családtagjaidat, de első helyen magadra kellene gondolnod, és a barátnődre - nehogy őt is elveszítsd. Semmi okot nem adtál arra, hogy így bánjanak Veled, látom, szorgalmas is vagy - kihasználnak! Mit szólnak bele, hogy mit veszel a saját lakásodba, amire azért tudtál felvenni hitelt, mert dolgoztál, és aminek a részleteit a sajt pénzedből fizeted?!
Döntsd el: úgy akarod élni továbbra is az életedet, hogy folyton nekik akarsz megfelelni?! - eddig ezt próbáltad, de látod, akármekkora áldozatot hoztál, még egy kapcsolatot is képes voltál felszámolni (szegény lány) mindig kitaláltak valami újat, hogy cseszegessenek, sose jó semmi! Mit akarsz, ez legyen továbbra is, vagy netán a SAJÁT életedet szeretnéd élni?
MIvel az éve során hozzászoktak ehhez a bánásmódhoz, nehezen lehetne őket megváltoztatni, ezért én azt javaslom, költözz el. Nem kell velük összeveszni, de önállósítsd magad! Ha eleinte megsértődnek, majd később megenyhülnek! Most Te vagy a fontosabb!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!