Ha egy családban valamelyik családtag fekete bőrű akkor az általában miért a férfi?
Én két családot is ismerek személyesen ahol az apuka fekete bőrű és a filmekben is általában az apa a fekete.
A fekete nőknek nem jók a fehér férfiak vagy mi az oka, csak véletlen?(Tudom hogy van olyan ahol a férfi a fehér de legtöbbször fekete a férfi)
"De Amerikában is főként a férfi a fekete."
Mármint amit a filmben látsz :) ...
Mert a fekete férfiak ide jönnek az országunkba szerencsét próbálni. A nők nem, szerintem ők nem is jöhetnek tanulni vagy ilyesmi...
Amúgy tényleg így van ahogy megfigyelted: a környékünkön is van 3 család ahol az apa a fekete és helyes kis tejeskávé gyerekeik vannak. Az egyetlen baj ezzel, hogy rengeteg olyan példa van már csak a híres félvér emberek között (pl a megákban sok ilyen volt) hogy apuka idejön, összehoz néhány gyereket egy magyar nőnek, aztán meg visszamegy Afrikába és soha többet nem hallani felőle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!