Öngyilkosság esetén a volt iskolára ami egyházi, tesznek fekete zászlót és mécsest? Kap búcsúbeszédet? Temetésnél kap papi beszédet?
Tudtommal ma már senkit sem temetnek az árokszélre, csak mert öngyilkos lett. De ne áltasd magad: ha öngyilkos leszel, akkor már úgysem számít neked, hogy ki mennyit sír a temetéseden, hogy kapsz-e fekete zászlót és miket hazudoznak össze remekbeszabott gyászbeszédként rólad.
Ha viszont elfutsz a karmád elől, akkor a következő körben esetlen egy nehezített verziót kapsz a nyakadba.
Vagy ha te ebben hiszel: az örök tűz fogja a lelkedet égetni.
Na, csak fel a fejjel! Eszedbe se jusson hülyeséget csinálni, amit félúton megbánnál, amikor már nincs visszaút!
én voltam az első válaszoló
nem akartam lavinát indítani, csak mondom jó lenne tudni, h a kérdés miért érdekel..
ha egy ismerősöd vagy barátod akar hülyeséget csinálni, vagy már meg is tette, és most a szeptemberi tanévkezdés miatt érdekel a kérdés, akkor őszinte részvétem
mellesleg én úgy tudom, h az öngyilkosság bűn a vallásban, tehát nem hiszem, h az egyházi iskola nagyon sajnálná a tagot...
de am a rendes iskolák, amik nem egyház kezében állnak, biztos, h tesznek ki fekete zászlót, ha vki meghal
Nem jársz már oda így nem valószinű nem is tudnának róla.
Nem kell ilyen hülyeségeken gondolkodni.
mint azt már írtam, őszinte részvétem
viszont most azon gondolkodok, talán jobb is lenne, ha nem emlékeznének meg Róla.. félre ne értsd, de miért kellene azzal kezdeni a tanévet, h iksz ipszilon öngyilkos lett.. szeretnéd, ha az egész suli a testvéredről beszélne?? ha mindenki Hozzád szaladna, h mesélj, mi volt.. ha mindenki hazug, alaptalan történeteket találna ki, h vajon miért tehette? én biztos nem örülnék..
egészen más akkor a helyzet, ha vki önnön hibája nélkül hal meg.. elüti egy autó, stb
de ha vki öngyilkos..
nah mindegy, ez csak az én véleményem...
Előző vagyok (brájenes). Részvétem. Nem láttam a kommented mielőtt írtam. Bocsánat az így már meglehetősen illetlen humorért. Így más a helyzet.
Biztos lehetsz abban, hogy a suli nem lesz bunkó, nem fognak ítélkezni a testvéred felett. Nem tudom, hogy ez neked számít e, de imádkozni azt biztosan fognak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!