Meddig birhatnam meg? En vagyok a fekete barany?
nem akarok senki elen lenni nagyon szeretem a szuleimet mindenkit a csaladbol de megis en vagyok a fekete barany. 12 eves koromban el valtak a szuleim azota a nagymamam nevel minket nagyon jol tartsuk a kapcsolatot a szulokkel. 18 eves koromban elkezdtem jarni diszkoba akkor mondtak h ne menjek mert valami bajom eshet stb, sulival vegeztem azutan dolgoztam akkor sem szabadot jarjak sehova mert csak koltom a keresetemet de en akkor is jartam eltem az eletemet. Kolcsont vettem fel s fizettem a vissza az en penzembol(a hitel lakasra lett koltve van sajat lakasom) visszaterve a 18 eves koromra neki fogtam csajozni is akkor mind mondtak h ne csajozzak mert ki tudja mi lesz milyen not kapok s elviszi a penzemet, egy ideig nem csajoztam azutan kerult egy tavkapcsolatom akkor ki voltak akadva mert minek kell hosszu tavra menni miert nem lehet itt kapni mert elkoltod a sok penzt s ugysem fog tartani sokat, annyit mondtak a fejembe h otthagytam a csajt kerult mas megint tavol ugyanez a beszed csak h meg nem volt 18 eves s a szulei feljelentenek kis koru megrongalasert ez is vege lett. Most kulon lakasban vagyok azt akarjak h adjam ki berbe es en koltozzek haza mert nem birom fent tartani s meg van most egy tavkapcsolatom ami ellen vannak megint 1 eve vagyok a baratnommel nem akarom elvesziteni de megint ream vannak alva h hadjam el. Ha valamit kell vasarolni az en penzembol vesznek el vagy kolcson kernek amikor kerem vissza akkor mondjak h miert nem potolsz ebben vagy abba. felhaborito nekem h miket muvelnek velem mar nem tudom mit csinaljak. Mar azt is terveztem h osszekoltozunk a baranommel ott nala a varosban csak hogy legyek 225 km a csaladtol sokszor kerdore vonnak h mit csinalok a sok penzzel mert semmi uj dolgot nem mutatok fel a lakasomba? annyit hozza tennek h 24 evesen ugy kezelnek mintha 12 eves lennek vagy meg en sem tudom Mit csinaljak h szaljanak le rolam es mar csinaljak azt amit akarok ugy hogy ne szoljanak bele
egy 24 fiu
Szió!
Szerintem költözz el a csajhoz, addig add ki a lakást, és ha a csajjal úgy alakulnak a dolgok, hogy akár hosszútávra is gondolkodtok, akkor add el a lakást, és vegyél egy közöset a lánnyal. Akkor jó messze leszel tőlük.
Egyébként tényleg szemét módon bánnak veled, jobb lenne minél messzebb menni tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!