Rájöttem, hogy anyám megcsalja apámat, mit tehetnék?
Olvastam a facebook üzeneteit és egyértelműen beszélget egy férfival, aki írja, hogy mit, hogyan csinálna vele,sőt anyám is..
Mit tennétek? Nem akarom tönkre tenni a család, apám életét.. 20/l
Savlekötő:
Nem odafigyelésen múlik. Ez egy sz.r kifogás a jellemtelenségre és az önuralom hiányára. A nagymamám a második férjét mondhatni úgy nevelte, mint egy örökbe fogadott gyereket. Úgy volt vele bánva, mint a kiskirállyal, körbe volt ugrálva, etetve, ruházva volt, ha valami megtetszett neki, meg lett véve, finanszírozva volt az italozása és a dohányzása. Nem csinált mindemellett otthon semmit, csak a lábát lógatta, és a nagyim nyugdíjából meg anyu fizetéséből élt. Mégis csalta vagy három nővel.
Rohadtul nem normális kapcsolat, amit leírtam. Csakhogy az abnormalitása miatt a hűtlen féreg még kevésbé mondhatta azt, hogy "elhanyagolják meg leszarják", mert ő volt otthon a világ középpontja. -.-
Savlekotő:
Mi a f.sznak kell ilyen ellenségesnek lenni a kérdezővel? Azért, mert te egy érzéketlen k.csög van, aki szerint mindenki más is csak érdekember, még őt érdekelhetik az apja érzései. A komplexusaidat meg az általánosító képzeteidet egy pszichológus nyakába öntsd, ne egy segítséget kérő idegenébe.
De nem azért csalta meg, "mert el volt hanyagolva" hanem mert a kapcsolat egy szar volt. (Értem, hogy azt mondja, elhanyagolták, ezzel távolabbra teszi magától a felelősséget.) Az a típus, aki gyerekként viselkedik (hisztizik) és gyerekként kezelik (kiszolgálják), majd pattog, hogy ő nem lehet férfi a saját házában.
Nem azt vitatom, hogy szar ember-e. Azt mondom, hogy a nő is legalább annyira hibázott azzal, hogy fenntartotta a helyzetet.
Kedves 29-es!
Bele lehet véletlenül olvasni, ha hiszed, ha nem.
Én a volt lakótársamnál jártam így. Megkért, hogy nézzem meg a laptopját, mert a Windows az aktiválással nyekergett. Elindult a gép, s ezzel automatikusan elindult a skype is, ahol felugrott egy beszélgetés. Több mondatból állt, de ahogy nyúltam az egérre az első mondat felét el is olvastam, ösztönösen.
Természetesen ahogy hazaért szóltam neki, hogy van üzenete, olvassa el, és legközelebb úgy állítsa be, vagy kérjen meg engem, hogy állítsam be, hogy a privát beszélgetései ne ugorjanak fel automatikusan, illetve zárjon be mindent, ami privát dolga. Nem volt belőle probléma, megköszönte, és beállítottuk, hogy a skype ne induljon el automatikusan.
Az persze más kérdés, hogy sokan ilyen esetben nem rögtön bezárják az adott alkalmazást, böngészőt, hanem szépen elkezdenek kutakodni, vagy átolvasni mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!