Rájöttem, hogy anyám megcsalja apámat, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Olvastam a facebook üzeneteit és egyértelműen beszélget egy férfival, aki írja, hogy mit, hogyan csinálna vele,sőt anyám is..
Mit tennétek? Nem akarom tönkre tenni a család, apám életét.. 20/l
2020. jún. 30. 17:48
71/79 anonim válasza:
A kérdező nem ítélkezett az anyja felett, nem is kérte számon és beleavatkozni sem akar, gondolom ezért is írta ki a kérdést. Itt a válaszolók 80%-a egymást hergeli csak olyan dolgokkal amikről szó se volt.
72/79 anonim válasza:
71-es remélem azt a kommentjét is láttad a kérdezőnek, amiben kijön mit is gondol erről... mellesleg azt kérdezte ki mit tenne. Erre írtak többen véleményt, szerintem semmi baj nincs a véleményütköztetéssel, mindenki máshogy látja ezt és nyilvàn beleviszi a saját élményeit is.
73/79 anonim válasza:
72-es átpörgettem az összes hozzászólást és nem látom azt amit írtál.
74/79 anonim válasza:
Akkor nézd meg jobban. Ott van.
75/79 anonim válasza:
Amúgy fb-t meg ilyeneket baromi egyszerü feltörni. Ha lenne csajom tuti mindig olvasnám az fb-jét, titok nincs kapcsolatban.
76/79 anonim válasza:
75 valószínűleg ezért nincs csajod.
77/79 anonim válasza:
74!
Nincs iylen komment a kérdezőtől. Ha szerinted igen, másold be légyszíves.
78/79 anonim válasza:
Na mi lett, kérdező? Amúgy szerintem mondd el apádnak, mert joga van tudni az igazad. Vagy csinálj egy kamu emailt sé írd meg arról a szerető nevében apádnak. Akkor anyád nem rád fog haragudni.
79/79 anonim válasza:
Na látom elég rendesen betámadták a kérdést a kancás nőszemélyek akik előszeretettel nyomják oda testüket bárkinek. Szerintetek, amit tett az anyja az olyan helyes? A legkisebb dolog az volt ebben az egészben hogy elolvasta az üzeneteket! A kérdezőnek joga van tudni mi történik a vörös függöny mögött, hogy pontosan mivel is akarja szétzilálni a családot, mivelhogy ezzel nem csak magával szúr ki hanem mindenkivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!