Rájöttem, hogy anyám megcsalja apámat, mit tehetnék?
Olvastam a facebook üzeneteit és egyértelműen beszélget egy férfival, aki írja, hogy mit, hogyan csinálna vele,sőt anyám is..
Mit tennétek? Nem akarom tönkre tenni a család, apám életét.. 20/l
"Kerdezz ra szigoruan negyszemkozt, hogy megis ez mi? Ez valami komoly? Apu tud rola?"
Hát, ha az én gyerekem állna így elém és kérne számon, plane, miután a magán üzeneteimet olvasgatta, segítenék neki csomagolni és már mehetne is amerre lát.
Valószínű apádnak is évek óta van nő,anyádnak meg pasi,mai házasságokat hitel gyerek fogja össze semmi egyéb,de válni ciki,macera stb. Maradj ki belőle.
70F
Igazából nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek a sok primitív prolin, akik azon vannak kiakadva, hogy a kérdező elolvasta az anyja üzeneteit, és nem pedig azon, hogy qrválkodik az anyuci. Ezzel saját magatokról állítottatok ki bizonyítványt, gratulálok.
Lehet, hogy apukád tud róla, lehet, hogy nem zavarja, az is lehet, hogy ő is félrelépett már. A döntésben szerintem az segíthetne, ha tök ártatlanul megkérdeznéd az apukádat, hogy ha őt megcsalnák, akkor tudni akar-e róla vagy sem. Nyilván valahogy virágnyelven kérdezd, valamilyen kitalált háttérsztorival, pl. "Képzeld, apu, a barátnőm azt mondta, hogy ha megcsalná a barátja, inkább nem akarna tudni róla." A válasza sok mindent eldönthet: ha pl. azt mondja, hogy igaza van a lánynak, akkor jobb, ha hagyod az egészet, anyuci hadd pasizzon, ahogy akar. De ha mondjuk felháborodik és azt mondja, hogy ő igenis tudni akarná az igazságot, akkor már más a helyzet.
Valahol igaz az, hogy nincs közöd más emberek magánéletéhez, de szerintem ezt igenis felülírja az, hogy ha a szeretett szülőmet átb..szák, akkor igenis kutya kötelességem foglalkozni vele, nem pedig sunnyogni, mint egy átlagproli.
14
Ezek üzenetek csak és gőzünk sincs a valóságról. Krvalkodni meg biztos nem krvalkodik az anyuci. Nem tudjuk a körülményeket, nem ismerjük a kettejük kapcsolatát, semmit. Szerintem nem kéne a gyereknek a szülei üzeneteit olvasni pont azért, amit találhat benne. Sok kellemetlenségtől óvná meg magát ezzel, mert ez nem az ő dolga. A szüleik párkapcsolata a gyerekkel való kapcsolatuktól teljesen független dolog. Semmiképpen nem kellene elkezdeni kavarni meg virágnyelven apukával beszélgetni, mert a kiscsaj valszeg nem képzett színész és majd csinál egy jó kis családi botrányt ebből. Maradjon ki belőle, ez jó lecke arra, miért is NE olvasgassuk másnak az üzeneteit. Maximum az anyjával beszéljen erről szerintem.
Húsz évesen lehetne több eszed.
Egy: nem kémkedünk, nem olvassuk más üzeneteit, mert nekünk is szarul esne. K
ettő: nem dumálunk más magánéletébe, akkor se ha anyánk-apánk az, ugyanis NEM LÁTUNK BELE hogy milyen a kapcsolat közöttük: az idealizált család egy húsz éves fiatal felnőtt "gyerekkel" nyilván nem játszik , ellenben borítékolható az ellaposodott, kihűlt kapcsolat, amiben mindkét fél kínlódik, és csak megszokásból vannak együtt.
Három: Húsz évesen már ne anyu-apu szoknyáján akarj ülni, törődj a saját életeddel, pasiddal, jövőddel, építsd az életedet, ne a kislányt add aki azt akarja hogy apuciék juszt is maradjanak együtt, viselkedj felnőttként ahogy a te korodban KELLENE. Magyarán : ne dumálj bele, ha nem akarsz még jobban elcseszni mindent, ne ítélkezz, mert a dolgok töredékéről SE tudsz. Ne akard egyik felet se áldozatnak, vagy gonosznak beállítani.
Azért engem érdekelne, hogy a kérdező hogyan reagálna, ha az anyja közölné vele, hogy ő bizony elolvasta az összes üzenetét amit a facen írt a lánya akárkiknek. Gondolom a kérdező totál kiakadna, megsértődne, hogy az anyja a magánszférájába beleótütte az orrát, sőt gyanítom, hogy hangos veszekedés lenne a vége. Abból is balhé lenne ha anyud odaállna a párod elé, és elmondana mindent amit tud, vagy gondolni vél- Nos tedd fel magadnak a kérdést. Miért ütöttem bele az orromat anyám provát szférájába?
Felnőtt emberek, majd megoldják. 20 évesen te sem tűnréd, hogy bárki beleavatkozzon az életedbe. Akkor te miért akarsz más életébe beleavatkozni?
"Igazából nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek a sok primitív prolin, akik azon vannak kiakadva, hogy a kérdező elolvasta az anyja üzeneteit, és nem pedig azon, hogy qrválkodik az anyuci. Ezzel saját magatokról állítottatok ki bizonyítványt, gratulálok."
Nézd, fogalmad nincs arról, hogy ez a pár miben állapodott meg. Nekem pl vannak nyitott kapcsolatban élő barátaim. Ez marhára nem tartozik gyerekükre.
A levéltitok megsértése mocskos egy dolog. Ha anyuka olvasta volna el a kicsi lány üzeneteit, már jönne a milyen szemét duma.
Egy pár magánélete arra a két emberre tartozik, másnak köze nincs hozzá.
Bizonyitvanyt neked rolam nem kell kiallitanod, mert nem ismersz es ez így is marad, prolikám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!