Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rájöttem, hogy anyám megcsalja...

Rájöttem, hogy anyám megcsalja apámat, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Olvastam a facebook üzeneteit és egyértelműen beszélget egy férfival, aki írja, hogy mit, hogyan csinálna vele,sőt anyám is..

Mit tennétek? Nem akarom tönkre tenni a család, apám életét.. 20/l

2020. jún. 30. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
15%
Belegondolva nem is tudnék olyan nővel összejönni, akinek okostelefonja van. Nekem se fb-om nincs már, Instagramom sose volt. Tönkreteszi a kapcsolatokat, és amúgy sincs semmi értelme, amit akarsz, megtalálod az elmentett könyvjelzőidben vagy youtube-on.
2020. jún. 30. 20:28
 42/79 anonim ***** válasza:
3%
Azért szép kis kapcsolat lehet ha apu TÉNYLEG nem tud róla hogy anyunak van valakije. Nagyon figyelhet a nejére... Ha nem tudja, akkor a nő el van hanyagolva.
2020. jún. 30. 20:33
 43/79 anonim ***** válasza:
29%
Tanulj egy kicsit a privát szféráról.
2020. jún. 30. 21:13
 44/79 anonim ***** válasza:
32%
26, fogalmunk sincs, megcsalja-e. Lehet, hogy apuval nem működik a szex, válni nem akarnak, egymás tudtával mással fekszenek le, de nem kötik a gyerek orra.
2020. jún. 30. 21:31
 45/79 anonim válasza:
22%
szerintem fogd be a szád!
2020. jún. 30. 21:34
 46/79 anonim ***** válasza:
46%
Én is azt gondolom, ha ezt apuka nem veszi észre, az is sok mindent elmond. Na ezért sem avatkoznék ebbe most bele. Pláne 20 évesen. Nem nevelnek már, nem vagy kiskorú, abszolút az ő életük.
2020. jún. 30. 21:37
 47/79 anonim ***** válasza:
87%
Reméljük a pasijának nincsen semmi fertőző betegsége mert szegény apukádnak nagyon necces lenne ha így tudná meg. Nehéz helyzet ez. Szerintem apukád se hülye nem hiszem hogy nem gyanakszik. De amugy az egyik válaszoló jó ötletet adotz. Virágnyelven kérdezz rá apukádnál. Ahogy a válaszoló tanácsolta a barátnős példával.
2020. jún. 30. 21:58
 48/79 anonim ***** válasza:
7%
Feltehetően apád is megcsalta anyádat. Feltehetően tudnak is róla. Te szeretnéd, ha a szüleid beleszólnának a magánéletedbe?
2020. jún. 30. 22:08
 49/79 anonim ***** válasza:
8%
A mai házasságokban már kötelező megcsalni egymást. Ha nem csalják meg egymást a kellő mennyiségben, akkor megy a megcsalás rendőrség és seggbe erőszakolják a házasokat. A hűség fogalma nem létezik. Soha nem létezett még hűséges ember és csak azért kell összeházasodni, hogy pokollá tegyék az emberek egymás életét. minél többször félrelépnek annál több piros pontot kapnak amit utána pálinkára válthatnak be.
2020. jún. 30. 22:10
 50/79 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem a sok megcsalást pártoló és kérdezőt szidó embert. Akkora bűn, hogy szereti az apját, és nem akarja, hogy az apja szenvedjen azért a legutolsó, jellemtelen viselkedésért, amit az anyja művel? :P
2020. jún. 30. 23:00
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!