Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rájöttem, hogy anyám megcsalja...

Rájöttem, hogy anyám megcsalja apámat, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Olvastam a facebook üzeneteit és egyértelműen beszélget egy férfival, aki írja, hogy mit, hogyan csinálna vele,sőt anyám is..

Mit tennétek? Nem akarom tönkre tenni a család, apám életét.. 20/l

2020. jún. 30. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
97%
51-es szerintem te kicsit el vagy tévedve. Senki nem pártolja a megcsalást, ott oszlanak meg a vélemények, hogy beleavatkozzon-e vagy sem (ahogy te írod, “szeretetből”) Te sem tudod mi van a háttérben, csak részinfónk van. Mindenki kivetíti ilyenkor a sajàt vélt/valós sérelmeit is, így inkább informálódnia kellene először az érintettől.
2020. júl. 1. 06:29
 62/79 anonim ***** válasza:
91%
Utolsónál a pont, erről van szó.
2020. júl. 1. 06:35
 63/79 anonim ***** válasza:
12%
Ehh ezek a válaszok itt komolyan xD gratulálok azoknak akik beszólnak a kérdezőnek. Látszik hogy a magyar átlag nők Mekkora K*vák, és még be is vannak védve. Ha az én anyám ilyet csinálna még ki is raknám napixar.hu-ra
2020. júl. 1. 09:42
 64/79 anonim ***** válasza:
67%
64 szerintem pont te ne méltasd ez után a kommented után a magyar nőket, mikor az IQ-d láthatóan sehol nincs.
2020. júl. 1. 09:47
 65/79 anonim ***** válasza:
82%

64!

Ja. Ő meg téged az ajtón kívülre.

2020. júl. 1. 10:21
 66/79 anonim ***** válasza:
95%

Kedves 64-es!

Leszögezem, hogy férfiként írok. Soha nem csaltam meg senkit, és mélyen el is ítélem ezt a dolgot.

De azért ne általánosítsunk már. Mert akár hiszed, akár nem, de a megcsaláshoz nem egy ember kell. Ha itt tényleg megcsalás van, akkor oda kellett egy férfi is. Tehát a férfi is ugyanolyan hibás (ha tudott róla, hogy a nő kapcsolatban van vagy házas), mint a nő.

2020. júl. 1. 10:41
 67/79 anonim ***** válasza:
35%
Én nem tennék semmit, sőt, el se olvastam volna. Nem az én életem, nem az én házasságom, nem az én privát beszélgetésem. Mindnekinek van valami szégyellnivaló, mocskos dolga, igen krédező, még neked is. Gonodlom nem örülnél, ha kiteregetné valaki. Ne avatkoz olyanba ami nem veled kapcsolatos. Attól még, hogy az anyád, semmi jogod nincs elszámoltatni, hogyan éli az életét.
2020. júl. 1. 12:58
 68/79 anonim ***** válasza:
72%
Most nem azért de szerintem egy kicsit a gyereknek is van hozzá köze hogy mi történik a szüleivel. A kérdező nem akarta világgá kürtölni de igenis beszélhet az anyjával, hogy most akkor mi lesz a szülei házasságával. 30 éves fejjel mai napig sajnálom azt hogy annak idején elváltak a szüleim de sajnos ez van és jogos hogy ne szóljon bele de talán érdeklődni szabad. Mocskolódtok itt, hogy mit képzel hogy beleolvas de pl. Ha az anyám az én gépemről facebookozik és úgy hagyja akkor akaratlanul is meglátom. Nehogy már én legyek a hibás ha ő sz*rul csinálja a titkolózást.
2020. júl. 1. 13:10
 69/79 anonim ***** válasza:
"" Látszik hogy a magyar átlag nők Mekkora K*vák, és még be is vannak védve+" Itt csak az látszik hogy az IQ-d a bányászbéka feneke alatt van.
2020. júl. 1. 14:56
 70/79 anonim ***** válasza:
45%
68, beszélni beszélhet, nyilván, ennyi köze neki is van, de ítélkezni, beleavatkozni, számonkérni nincs joga a szüleit.
2020. júl. 1. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!