Minek kellettem a szüleimnek ha nem vesznek meg nekem semmit?
Figyelt kérdés
Én nem értem a szüleimet! Minek kellettem, ha mindig azt hallom, hogy nem nem nem, máskor, hülyeség, nem másokat kell nézni! Most pl. mondtam nekik hogy kellene egy új cipő, nem valami teszkós szar aminek leszakad a talpa 2 hónap után. A válasz: mi ilyet tudunk venni, majd ha dolgozol, olyat veszel amilyet akarsz. Előtte egy új laptop kellett volna, mondtam nekik hogy erős gép kell, mert vágni is szoktam (média tagozatos vagyok), erre megvették a legolcsóbb legvacakabb Albakomp szart amit elő se merek venni asz osztálytársaim előtt, akiknek simán MacBook Pro-juk van, de legalább Air. Miért csinálják ezt? Hogyan győzzem meg őket hogy a mai fiatalok már nem olyanok mint ők voltak?2020. jún. 23. 14:46
81/93 anonim válasza:
Kérdező, te valami fizetős médiasuliba jársz?
82/93 A kérdező kommentje:
Nem, ez egy sima középiskola, média tagozattal. Olyan mint a biosz vagy a matek tagozat, csak nálunk médiaismeret van, szövegalkotás, vágás, ilyenek. Plusz járok médialaborba, ez tanítás után van, sokkal gyakorlatibb, ennél jelent gondot a gép.
2020. jún. 25. 21:08
83/93 anonim válasza:
Médialabor, és ott nincs profi gép...? :-O
84/93 A kérdező kommentje:
Nem a szoba neve médialabor, hanem a szakköré. Egyébként van gép és nagyon szívesen használnám, használom is (bár az iskolai is megérne egy misét). A gond az, hogy csomószor megszólnak és hogy a házimat vagy a plusz feladatokat otthon nem tudom megcsinálni. Vannak ilyen team feladatok is, azoktól már rettegek.
2020. jún. 25. 21:16
85/93 anonim válasza:
"megszólnak" - ez mit akar jelenteni?
Nem lehet, hogy te képzeled be magadnak az egészet?
86/93 A kérdező kommentje:
De, biztosan én képzelem be. Pl. van, hogy amíg az én gépen renderel, a többieké már készen van, beszólnak, hogy jó, amíg Danira várunk, nézzük a fű növését meg volt, hogy konkrétan azt mondták, hogy szóljak már a szüleimnek, hogy a gépem egy szar. Ebben igazuk van egyébként.
2020. jún. 25. 21:26
87/93 anonim válasza:
Hát ilyen az élet...
Szerintem egy ormánsági szegénygyerek a két kezét összetenné, ha a te szinteden élhetne!
88/93 A kérdező kommentje:
Igen és egy afrikai éhező meg nagyon örülne egy ormánsági tanyának. A relativizálás nem érv.
2020. jún. 25. 23:08
89/93 anonim válasza:
Hol lehet manapság Albacomp Activa Eco laptopot venni...??
Minimum 10 éve nem gyártják már!
90/93 A kérdező kommentje:
Valami rendelős szaron.
2020. jún. 26. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!