Ki akarnak rakni, otthonrol, de még tanulok igy dolgokat, mit hogy kell csinálnom az életben. De "teher" vagyok a szüleimnek. Tartok attol mi lesz velem ha kivágank otthonrol. Nem telik albérletre sem. Mit tegyek?
zavarosan fogalmazol....
Hol tanulsz? Hány éves vagy?
Mit jelent az hogy " tanulok igy dolgokat, mit hogy kell csinálnom az életben."
Most tanulod meg,hogy kell bevásárolni vagy mi?
"tanulok igy dolgokat, mit hogy kell csinálnom az életben"
AZ ember vagy tanuljon, vagy dolgozzon.
Vagy ne csodálkozzon, hogy a szülei ki akarják vágni otthonról.
Miert vagy teher?
Ha ennyire felsz akkor miert nem javitassz a kapcsolatodon a szuleiddel?
Amikor reggel felkelsz, vard oket frissen fott kaveval, takarits egy picit ki a konyhaban, kivanj jo reggelt kerdezz a felol, kerdezd meg segithetsz e valamiben a haz korul/otthon?
Legyel udvarias es kedves (nem kell meghunyaszkodni), lassak hogy tiszteled oket es be szeretnel szallni az otthoni tennivalooban, javitani szeretnel a kapcsolatotokon.
Ha ezek ellenere nem javul a helyzet, akkor ne erezd magad rosszul, nem a te hibad.
Minden eroddel keress munkat, amilyen gyorsan tudsz es keress egy kiado szobat/agyat.
Nehez lesz. De megeri valtoztatni.
Sok sikert.
Szerintem a tanulja a dolgokat arra érti, hogy pl, hogyan főzzön mosson magára, hohy tartsa el magát, mi legyen ez első ha tényleg kirakják.
Ha 18 év alatt vagy gyámügy.
"Szerintem a tanulja a dolgokat arra érti"
Szerintem pedig, ha a kérdező azt akarja, hogy komolyan legyen véve, akkor fogalmazzon is úgy! - ne nekünk kelljen kitalálni, mit is akar tkp.
.
Azt pedig, hogy szüleid ki akarnak rakni, biztosan komoly harcaid árán érted el.
A kérdező eltűnt...????
Ez a "tanulok így dolgokat" _ról nekem azok jutnak eszembe, akik a FB-oldalukra azt írják ki végzettségnél, hogy "az élet iskolája". :-DDDDDDD
A "tanulok így dolgokat" kifejezésről nekem az jutott eszembe, hogy iskoláit elvégezte (esetleg félbehagyta), nem dolgozik, és most teng-leng otthon, miközben "megtanulja" pl. hogyan adjon föl egy csekket a postán.
És a szüleinek ebből a helyzetből elege van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!