Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minek kellettem a szüleimnek...

Minek kellettem a szüleimnek ha nem vesznek meg nekem semmit?

Figyelt kérdés
Én nem értem a szüleimet! Minek kellettem, ha mindig azt hallom, hogy nem nem nem, máskor, hülyeség, nem másokat kell nézni! Most pl. mondtam nekik hogy kellene egy új cipő, nem valami teszkós szar aminek leszakad a talpa 2 hónap után. A válasz: mi ilyet tudunk venni, majd ha dolgozol, olyat veszel amilyet akarsz. Előtte egy új laptop kellett volna, mondtam nekik hogy erős gép kell, mert vágni is szoktam (média tagozatos vagyok), erre megvették a legolcsóbb legvacakabb Albakomp szart amit elő se merek venni asz osztálytársaim előtt, akiknek simán MacBook Pro-juk van, de legalább Air. Miért csinálják ezt? Hogyan győzzem meg őket hogy a mai fiatalok már nem olyanok mint ők voltak?

2020. jún. 23. 14:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 A kérdező kommentje:
Ha esetleg szeretnéd, én szívesen megválnék tőle. Turbóztam rajta amit tudtam.
2020. jún. 26. 16:01
 92/93 anonim ***** válasza:
54%
Hááát, jófogás és vatera kivételével már több évvel ezelőtti találat sincs ....
2020. jún. 26. 16:04
 93/93 A kérdező kommentje:
Nem értelek, változtat az valamin, ha a vaterán vagy a jófogáson vették? Ez is elég beszédes lenne. De őszintén szólva pont nem érdekel, én még azt is kinézem belőlük, hogy egy lomtalanításon szedték össze "jó lesz az a gyereknek". Egyébként ez hogyan kapcsolódik a kérdéshez? Mert ez ne egy informatikai felvetés volt.
2020. jún. 26. 19:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!