Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minek kellettem a szüleimnek...

Minek kellettem a szüleimnek ha nem vesznek meg nekem semmit?

Figyelt kérdés
Én nem értem a szüleimet! Minek kellettem, ha mindig azt hallom, hogy nem nem nem, máskor, hülyeség, nem másokat kell nézni! Most pl. mondtam nekik hogy kellene egy új cipő, nem valami teszkós szar aminek leszakad a talpa 2 hónap után. A válasz: mi ilyet tudunk venni, majd ha dolgozol, olyat veszel amilyet akarsz. Előtte egy új laptop kellett volna, mondtam nekik hogy erős gép kell, mert vágni is szoktam (média tagozatos vagyok), erre megvették a legolcsóbb legvacakabb Albakomp szart amit elő se merek venni asz osztálytársaim előtt, akiknek simán MacBook Pro-juk van, de legalább Air. Miért csinálják ezt? Hogyan győzzem meg őket hogy a mai fiatalok már nem olyanok mint ők voltak?

2020. jún. 23. 14:46
 61/93 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező, akkor jól belecsavarodtál a hazugságaidba!

Egyszer azt írod, hogy elisszák az almásgéped/nike cipőd árát, most meg azt, hogy lenne rá pénzük, csak nem akarnak neked ilyesmit venni..

Küldd már ide a szüleidet, hogy megtudjuk, mi az igazság! :-DDD

2020. jún. 24. 16:52
 62/93 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy elisszák. Azt írtam, hogy ha nem innának esténként, már abból is meg lehetne oldani a problémát. Aki éhezik, aki csóró, az nem vesz cigit meg bort. Egyszerűen csak vissza kellene olvasnod, amit írtam. Szövegértés.
2020. jún. 24. 17:35
 63/93 anonim ***** válasza:
68%
Semmi közöd hozzá, hogy a felnőttek mire költik azt a pénzt, amiért megdolgoztak!
2020. jún. 24. 18:10
 64/93 anonim ***** válasza:
24%
A gyiken már szinte mindenki úgy bújt ki az anyja hátsójából, hogy dolgozott. Még a bébi ételért is diákmunkáztak, meg az általános iskolai tankönyvekért. Szerintem teljes jogos a kérdés, hogy minek szül az, aki nem tudja tisztességesen eltartani. És ez nem merül ki annyiban, hogy legyen minden nap zsíros kenyér meg fedél a fej fölött oszt jó napot. Cipőn és ételen nem spórolunk. Különben is, az olcsóbb sokszor drágább. A kínais szar cipőim 1 évet ha kibírnak, de a márkásabb már 4 éve megvan.
2020. jún. 25. 04:19
 65/93 anonim ***** válasza:
75%

64: visszaolvastad egyáltalán, hogy miről van szó???

Kapott a kérdező számítógépet, de nem csilivili Mc-izét...

Nehogy már a "tisztességesen eltartani" fogalmába a Mercedes is beletartozzon!

2020. jún. 25. 09:56
 66/93 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem meg aki hagyja, hogy lyukas cipőben járjon a gyereke, az ne számítson már szülőnek... Itt egyedül a sok háborgó beszél Mercédeszről, még MacBookról, nem a kérdező, vagy akik kifogásolják, hogy az alkesz szülők nem adják meg a gyereknek, azt ami kutya kötelességük lenne! Nem luxus cikkekről van szó!
2020. jún. 25. 12:02
 67/93 anonim ***** válasza:
66%

utolsó: de hát ő írja a nyitó kérdésben!

"... MacBook Pro-juk van, de legalább Air."

Ez burkoltan igenis azt jelenti, hogy ő is legalább ilyet akar.

2020. jún. 25. 12:53
 68/93 A kérdező kommentje:
NEM Mercedest kértem és NEM Macbookot. NEM Nike cipőt, hanem olyat, amit nem taposok ki 2 hónap alatt vagy nem törik el a talpa. Fogjátok már fel hogy NEM vagyunk koldusok. A koldusnak nincs pénze cigire meg MINDEN ROHADT ESTE egy üveg borra. B+ annyit nem érek nekik, hogy AZ EGYIKRŐL lemondjanak, hogy nekem kicsit jobb legyen. És NEM a szüleim, nem azok az utcán dülöngélő koszos alkik. Mindketten dolgoznak, de az életcéljuk az, hogy meg tudják venni a cigit (2 emberre legalább 50 egy hónapban) és esténként 1 üveg bor mellett nézhessék a TV-t. Szülő? Vagy csak ember aki ba..ott és szült?
2020. jún. 25. 13:59
 69/93 anonim ***** válasza:
25%
Óbégassál nekik otthon!
2020. jún. 25. 14:15
 70/93 A kérdező kommentje:
Óbégatok. A válasz: majd a saját pénzedből bla bla bla. A kérdés még mindig az, hogy akkor minek kellettem?
2020. jún. 25. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!