Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minek kellettem a szüleimnek...

Minek kellettem a szüleimnek ha nem vesznek meg nekem semmit?

Figyelt kérdés
Én nem értem a szüleimet! Minek kellettem, ha mindig azt hallom, hogy nem nem nem, máskor, hülyeség, nem másokat kell nézni! Most pl. mondtam nekik hogy kellene egy új cipő, nem valami teszkós szar aminek leszakad a talpa 2 hónap után. A válasz: mi ilyet tudunk venni, majd ha dolgozol, olyat veszel amilyet akarsz. Előtte egy új laptop kellett volna, mondtam nekik hogy erős gép kell, mert vágni is szoktam (média tagozatos vagyok), erre megvették a legolcsóbb legvacakabb Albakomp szart amit elő se merek venni asz osztálytársaim előtt, akiknek simán MacBook Pro-juk van, de legalább Air. Miért csinálják ezt? Hogyan győzzem meg őket hogy a mai fiatalok már nem olyanok mint ők voltak?

2020. jún. 23. 14:46
 31/93 anonim ***** válasza:
73%

27!

Miért kerezel, ha a következő sorban ott van a válasz? :)

A kérdezőnek az a baja, hogy semmilye sincs, hanem az, hogy nem a legdrább dolgokat kapja meg a szüleitől.

Egy ember és egy család anyagi helyzete sem konstans.

Tudtam, hogy a régi számítógépemet még el tudom adni és mellé még eladtam a játékaimat. Gyakorlatilag minden vagyonomat pénzzé tettem.

16 évesen pedig tudtam már a szünetekben dolgozni.

Ha valamiben jó vagy, akkor az osztálytársaid is fizetnek a munkádért. Nem sokat, de a semminél sokkal többet.

És onnantól kezdve nem az leszel (nem az voltam), akinek nincs menő cipője, hanem az, aki meg tud csinálni olyan dolgokat, amiket a többség nem.

2020. jún. 23. 15:39
 32/93 anonim ***** válasza:
73%

åtlagos dolgok ,nem nem åtlagos dolgokėrt sir ,hanem menő dolgokėrt mint apple laptop,vagy menő cipő.

nyår van elmėsz mekibe dolgozni egėsz nyåron ės szėpen meglesz a jobb laptop ,jobb cipő ennyi és mivel egyetemista elmult mår 18 ėves igy nyugodtan megkeresheti az åråt ha nem tetszik neki amit kevės pėnzböl szülei vesznek neki.

2020. jún. 23. 15:39
 33/93 Savlekotő ***** válasza:
26%
A szülő nem pénz automata,és ma a semmire kell gyerek,de cipőre se jut, dolgozz és eszedbe ne jusson a gyerek mert csak pénznyelő,időpocsékolás,mint az ábra mutatja senkinek nem jött még be a szaporulat,csak a saját és a család megy rá.. Lehet megkövezni de gyerek oda kell ahol legalább a tanulmányait cipőjét kitudja anyu apu gazdálkodni,és ez nem 3 műszakos 8 iskolás proli,meg nem is a milliomos de utálom a gyerekem de pipa kellett oda is szülőzet.. :(
2020. jún. 23. 15:40
 34/93 anonim ***** válasza:
14%

#31. Nem veszed észre, hogy mennyire nevetséges amit írsz?

Minden vagyonodat pénzzé tetted?

Neked nem volt vagyonod! Azt adtad el, amit a szüleid vettek neked, mert úgy döntöttek hogy megveszik...

Bárki el tudja adni, amit vettek neki, azért nem az Ő

érdeme lesz, hogy "meg tudta kereseni" azt a pénzt.

2020. jún. 23. 15:47
 35/93 anonim ***** válasza:
84%

Nehogy már csak almás gépen lehessen vágni! Egyszerűen csak az a bajod, hogy nem tudsz felvágni mások előtt...

Ami a cipőt illeti, próbáld meggyőzni a szüleidet, érvelni, hogy a drágább cipő jobban megéri, mert évekig hordható, míg a teszkós 3 hónap után leszakad az ember lábáról.

2020. jún. 23. 15:54
 36/93 anonim ***** válasza:
26%

34!

Az a nevetséges, ahogy mellémagyrázod a dolgokat.

Amit egy gyerek megkap a szüleitől, az az ővé. Egy gyereknek nincsen más vagyona, mint a játékai.

Hoztam egy döntést, hogy a gyerekkormat eladom.

Olyan szinten rendbe raktam, hogy azonnal meg akarják venni, tehát dolgoztam vele. Aztán elvittem eladni. Nem, nem a szülem rakták rendbe a játékaimat és nem ők adták el.

Később pedig dolgoztam a pénzemért és nem rinyáltam.

2020. jún. 23. 17:08
 37/93 anonim ***** válasza:
77%
Fogalomzavarban szenvedsz. Megkapsz mindent, csak nem az általad hypeolt dolgokat amik sokkal többe kerülnek mint amit a szüleid akarnak vagy tudnak fizetni a dolgokért.
2020. jún. 23. 17:44
 38/93 anonim ***** válasza:
26%
Nem kellettél nekik, lépj le, és finanszírozd az életedet egyedül
2020. jún. 23. 17:45
 39/93 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, jót nevettem rajtad. Korábban én is vágtam videót, szerkesztettem képeket, többféle programot kipróbáltam kíváncsiságból. Mindezt egy majdnem 10 éves, de jól karbantartott Toshiba laptopon. Őszintén nem hiszem el, hogy az iskolád olyan programokat használ, amik csak a legerősebb gépeken futnak el. Mivel az iskolák minden esetben jogtiszta programokkal tanítanak, vagy az ingyenesen elérhetőből dolgoznak vagy az olcsót veszik meg. Mindig lemaradásban vannak a csúcstechnikához képest, de az alapokat és a szemléletet így is át tudják adni. Tehát nincs szükséged szuper gépre csak sír érte a szád.
2020. jún. 23. 17:46
 40/93 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy Macbookot kérek, hanem hogy a többieknek, szinte mindenkinek az van. Akinek meg nem, annak Razer, top Lenovo, ilyenek. De a többségnek ilyen-olyan Macbookja van. Én egy használt Sonyval is ellennék. Nem én akartam ebbe a puccos budai iskolába járni, anyám rakott ide, hogy majd vigyem valamire. Jó tanuló vagyok, segítek otthon amennyit tudok. És akinek a stílusom nem tetszik, menjen más kérdéshez. 1,5 éve szívatnak mert szar cuccaim vannak, nem tudok sítáborba meg hétvégente bulizni menni. Egy évig kb tartottam magam, de hónapok óta már nagyon szarul vagyok, egy értéktelen vesztesnek érzem magam. A szüleim nem szegények. Anyám, apám cigizik, minden rohadt este lecsúszik nekik egy üveg bor. Én meg annyit kértem, hogy cipővásárlás után 2 hónappal ne azt kelljen kiagyalnom, hogy hogyan ragasszam meg a teszkós selejtet. Mindegy, aki ebben nem volt benne, nem tudja.
2020. jún. 23. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!