Minek kellettem a szüleimnek ha nem vesznek meg nekem semmit?
27!
Miért kerezel, ha a következő sorban ott van a válasz? :)
A kérdezőnek az a baja, hogy semmilye sincs, hanem az, hogy nem a legdrább dolgokat kapja meg a szüleitől.
Egy ember és egy család anyagi helyzete sem konstans.
Tudtam, hogy a régi számítógépemet még el tudom adni és mellé még eladtam a játékaimat. Gyakorlatilag minden vagyonomat pénzzé tettem.
16 évesen pedig tudtam már a szünetekben dolgozni.
Ha valamiben jó vagy, akkor az osztálytársaid is fizetnek a munkádért. Nem sokat, de a semminél sokkal többet.
És onnantól kezdve nem az leszel (nem az voltam), akinek nincs menő cipője, hanem az, aki meg tud csinálni olyan dolgokat, amiket a többség nem.
åtlagos dolgok ,nem nem åtlagos dolgokėrt sir ,hanem menő dolgokėrt mint apple laptop,vagy menő cipő.
nyår van elmėsz mekibe dolgozni egėsz nyåron ės szėpen meglesz a jobb laptop ,jobb cipő ennyi és mivel egyetemista elmult mår 18 ėves igy nyugodtan megkeresheti az åråt ha nem tetszik neki amit kevės pėnzböl szülei vesznek neki.
#31. Nem veszed észre, hogy mennyire nevetséges amit írsz?
Minden vagyonodat pénzzé tetted?
Neked nem volt vagyonod! Azt adtad el, amit a szüleid vettek neked, mert úgy döntöttek hogy megveszik...
Bárki el tudja adni, amit vettek neki, azért nem az Ő
érdeme lesz, hogy "meg tudta kereseni" azt a pénzt.
Nehogy már csak almás gépen lehessen vágni! Egyszerűen csak az a bajod, hogy nem tudsz felvágni mások előtt...
Ami a cipőt illeti, próbáld meggyőzni a szüleidet, érvelni, hogy a drágább cipő jobban megéri, mert évekig hordható, míg a teszkós 3 hónap után leszakad az ember lábáról.
34!
Az a nevetséges, ahogy mellémagyrázod a dolgokat.
Amit egy gyerek megkap a szüleitől, az az ővé. Egy gyereknek nincsen más vagyona, mint a játékai.
Hoztam egy döntést, hogy a gyerekkormat eladom.
Olyan szinten rendbe raktam, hogy azonnal meg akarják venni, tehát dolgoztam vele. Aztán elvittem eladni. Nem, nem a szülem rakták rendbe a játékaimat és nem ők adták el.
Később pedig dolgoztam a pénzemért és nem rinyáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!