Minek kellettem a szüleimnek ha nem vesznek meg nekem
semmit?
Figyelt kérdés
Én nem értem a szüleimet! Minek kellettem, ha mindig azt hallom, hogy nem nem nem, máskor, hülyeség, nem másokat kell nézni! Most pl. mondtam nekik hogy kellene egy új cipő, nem valami teszkós szar aminek leszakad a talpa 2 hónap után. A válasz: mi ilyet tudunk venni, majd ha dolgozol, olyat veszel amilyet akarsz. Előtte egy új laptop kellett volna, mondtam nekik hogy erős gép kell, mert vágni is szoktam (média tagozatos vagyok), erre megvették a legolcsóbb legvacakabb Albakomp szart amit elő se merek venni asz osztálytársaim előtt, akiknek simán MacBook Pro-juk van, de legalább Air. Miért csinálják ezt? Hogyan győzzem meg őket hogy a mai fiatalok már nem olyanok mint ők voltak?
Csak puszta kíváncsiságból. Milyen típusú géped van?
2020. jún. 23. 19:48
42/93 anonim válasza:
Infót tanul az öcsém középiskolában. Soha nem visz saját gépet, honnan tudják az osztálytársaid, mid van otthon???
2020. jún. 23. 19:51
43/93 anonim válasza:
Az vagyok, aki úgy kezdte, hogy "jót nevettem rajtad." Miután leírtad, hogy az igazi baj, a piszkálódás, bocsánatot kérek. Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Sajnos ennek nem az a megoldása, hogy lecseréled minden cuccodat, amire megjegyzést tesznek. Inkább tudatosítsd magadban, hogy a piszkálás oka csak az ő szórakozásuk, és nálad nincs semmi, ami ennek valódi oka lenne. Ha ezt nagyon erősen beégeted az elmédbe, egész másként tekintesz minden megjegyzésükre.
2020. jún. 23. 19:57
44/93 A kérdező kommentje:
Albacomp Activa Eco-m van. Az én osztálytársaim beviszik. Nem informatikára, hanem médiaismeretre és főleg médialaborra. Suliban együtt szoktunk vágni, effektelni, ilyesmik. Nekem lenne a legjobb ha nem kellene bevinni, a benti, asztali gépek amúgyis sokkal jobbak.
Utolsónak megbocsátok. Nem szeretném minden cuccomat lecserélni. Van agyam és tudom hogy lehetetlen. Egy rendes cipőt szeretnék és egy olyan gépet, amin nem lehet tojást sütni 10 perc használat után. Nem Apple-t, nem Razort, nem vagánykodni.
2020. jún. 23. 20:11
45/93 anonim válasza:
Amikor egyetemre jártam nagyon kellett egy laptop hogy tudjak tanulni. A szüleim meg is vették nekem de eszembe sem jutott hogy hisztériázzak fölötte. Cipom se volt am sosem márkás mert mindig csak kinai volt. Volt aki kinevetett de nem erdekelt. Halas voltam a szuleimnek hogy nagykorusagom ellenere megvették nekem. De soha egyetlem egyszer sem koveteloztem. Tudod te egyaltalan hogy mekkora teher egy csaladot eltartani. Tisztaban vagy a mai árakkal? Mert azert több százer forintos laptopot elég kemenyen ki kell gazdálkodni a családoknak.
Mára én is csaladanya vagyok. Gyermekem is van. Megtehetnem hogy megveszem neki de a mertekletesseg elvet kovetve nem. Nemcsak nost hanem kesobb is. Termeszetesen nem a ciporol beszelek.
Tedd ossze kezed labadbhogy kapsznes segitenek. Masnak ennyi sem jut...
2020. jún. 23. 22:20
46/93 anonim válasza:
Ne vidd be a gépet főleg így, hogy van helyben. Többieknek megmondod, hogy nincs kedved naponta cipelni. Én sem értem minek hordani, egyetemen informatikát tanuló ismerőseim nem hordanak magukkal laptopot, sokaknak eleve csak asztali gépe van.
2020. jún. 24. 01:41
47/93 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan alakult ki ez a szokás, de elég nehéz lesz kivonni magam. A laptop egy példa volt. Attól ugyanúgy nem kapok pl. borotvát, rendes tusfürdőt, sokszor lógnom kell a buszon. Megérteném ha nem lenne pénzünk, de ha cigire van és minden este elfogy egy üveg bor akkor mégiscsak van. Mondtam nekik hogy ha 1 hétig nem innának bort esténként, lehetne jobb cipőm. Erre az volt a válasz, hogy nekik is jár a lazítás.
2020. jún. 24. 07:54
48/93 anonim válasza:
Na most derült ki végérvényesen, hogy egy óriási KAMU a troll kérdése!
Hirtelen kitalált valami olyan álmagyarázatot, amiről eddig szó sem volt.
De sajnos átlátszó vagy, tinitroll!
2020. jún. 24. 09:50
49/93 anonim válasza:
A szüleidet ennek ellenére sem kérheted számon! Igen, nekik is jár valami. Ez csak hiszti. De épp nyári szünet van elmehetsz diak munkára és máris lesz saját pénzed, amit arra költhetsz amire csak akarsz!
2020. jún. 24. 12:57
50/93 anonim válasza:
Még mindig nem válaszoltál arra, hogy miért nem mész el diákmunkára. Én nem ilyen körülmények közt nevelkedtem, de amint lehetett diákmunkára mentem, hogy a "felesleges" dolgokat is meg tudjam magamnak venni és ne a szüleimet nyaggassam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!