Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minek kellettem a szüleimnek...

Minek kellettem a szüleimnek ha nem vesznek meg nekem semmit?

Figyelt kérdés
Én nem értem a szüleimet! Minek kellettem, ha mindig azt hallom, hogy nem nem nem, máskor, hülyeség, nem másokat kell nézni! Most pl. mondtam nekik hogy kellene egy új cipő, nem valami teszkós szar aminek leszakad a talpa 2 hónap után. A válasz: mi ilyet tudunk venni, majd ha dolgozol, olyat veszel amilyet akarsz. Előtte egy új laptop kellett volna, mondtam nekik hogy erős gép kell, mert vágni is szoktam (média tagozatos vagyok), erre megvették a legolcsóbb legvacakabb Albakomp szart amit elő se merek venni asz osztálytársaim előtt, akiknek simán MacBook Pro-juk van, de legalább Air. Miért csinálják ezt? Hogyan győzzem meg őket hogy a mai fiatalok már nem olyanok mint ők voltak?

2020. jún. 23. 14:46
 71/93 anonim ***** válasza:
63%
Nem azért szül a normális ember gyereket, hogy az aztán a vérét szívja....
2020. jún. 25. 14:20
 72/93 anonim ***** válasza:
27%
Na, meg is van a megoldás! Elmehetsz te is dolgozni. Nyár van, keress diákmelót!
2020. jún. 25. 17:32
 73/93 anonim ***** válasza:
18%

Még mindig nem arra van a diákmunka, hogy abból az alapvető szükségleteit fedezze a fiatalkorú gyerek... Ez a szülő feladata!

A diákmunka arra van, hogyha a gyerek akar, akkor keres MAGÁNAK egy kis plusz pénzt, aztán azt vagy elszórakozza, vesz belőle MacBookot, vagy okos és beteszi a bankba/félreteszi. Csak rajta múlik.

De a cipőt nem magának kell megvenni.

És amúgy azt sem tudjuk, hogy a kérdező elmúlt e 16, ha nem akkor nem is dolgozhat...

És nem a szülei vérét szívja, undorító ez az értékrend, hogy borra, dohányra százszor annyit költenek egy évben, mint a gyerek cipőjére!

Ez NEM LUXUS! Ez a minimum elvárható dolgok közé tartozik.

2020. jún. 25. 18:01
 74/93 anonim ***** válasza:
67%
A macbook NEM alapvető feltétel!
2020. jún. 25. 18:08
 75/93 anonim ***** válasza:
100%

És a kérdező NEM ÍRTA SEHOL, hogy neki az kéne!

Sőt, az ellenkezőjét írta, azt lehet idézni!

De hogy azt panaszolta volna, hogy neki nem vesznek MacBookot, olyat nem tudsz idézni, mert ilyen nem volt!

2020. jún. 25. 18:14
 76/93 A kérdező kommentje:
Leírom huszadszorra is: NEM kérek Macbookot. Azt csak azért írtam hogy érezhetőbb legyen hogy nemcsak hogy alig tudok gyakorolni, még az osztálytársaim is szétszívják a véremet. És hogy más szülők fogalmam sincs hogy, a csillagot lehozzák az égről a gyereküknek. Én vagyok ilyen értéktelen, hogy a bor meg a cigi fontosabb? Most múltam 16, keresek nyári melót, nyugalom. A gond csak az, hogy úgyis elveszik majd a pénzemet. Mindegy.
2020. jún. 25. 19:20
 77/93 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, akkor írd le, hogy mit kérsz! És miért nem jó az a laptop, amit vettek neked!

Árbeli különbség...? Mennyi?

2020. jún. 25. 20:23
 78/93 A kérdező kommentje:
Mit kérek? Egy normális cipőt, ami nem teszkós vagy kínai boltos. Mit tudom én, Deichmannos. A lényeg, hogy ne menjen tönkre 2 hónap után. A mostani gépem kb 10 percig bírja, aztán úgy felforrósodik, hogy még szaga is van. Ilyenkor ki kell kapcsolni, megvárni míg kihűl és akkor tudom folytatni. Média tagozatos vagyok, a vágás érdekel, így ez elég bosszantó. Hogy milyet szeretnék? Bármilyen kicsit normálisabb, használt géppel boldogan ellennék. Az árbeli különbséget nem tudom. Gondolom ha cigire meg borra van pénz, erre is lenne.
2020. jún. 25. 20:27
 79/93 anonim ***** válasza:
19%

Na jó, szóval semmi konkrétumot nem mondasz, csak fröcsögsz.

Akkor pá...!

2020. jún. 25. 20:31
 80/93 A kérdező kommentje:
Mert nem konkrét termék kell. Pá!
2020. jún. 25. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!