Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minek kellettem a szüleimnek...

Minek kellettem a szüleimnek ha nem vesznek meg nekem semmit?

Figyelt kérdés
Én nem értem a szüleimet! Minek kellettem, ha mindig azt hallom, hogy nem nem nem, máskor, hülyeség, nem másokat kell nézni! Most pl. mondtam nekik hogy kellene egy új cipő, nem valami teszkós szar aminek leszakad a talpa 2 hónap után. A válasz: mi ilyet tudunk venni, majd ha dolgozol, olyat veszel amilyet akarsz. Előtte egy új laptop kellett volna, mondtam nekik hogy erős gép kell, mert vágni is szoktam (média tagozatos vagyok), erre megvették a legolcsóbb legvacakabb Albakomp szart amit elő se merek venni asz osztálytársaim előtt, akiknek simán MacBook Pro-juk van, de legalább Air. Miért csinálják ezt? Hogyan győzzem meg őket hogy a mai fiatalok már nem olyanok mint ők voltak?

2020. jún. 23. 14:46
 21/93 anonim ***** válasza:
78%

Hányvéves vagybkérdező? Irány melózni és megveszed magadnak a hiperszuper gépet!

Fogalmad nincs, h egy csqlád an mi mind3nre be kell osztani a pénzt! Ne nyígj, hanem dolgozz meg érte.

2020. jún. 23. 15:18
 22/93 anonim ***** válasza:
76%

Csak azt tudják az anyagi helyzete miatt lealázni, aki vevő erre.

15 éves korom óta magamnak vettem a gépeimet, mert a szüleim nem is tudtak rá elég pénzt adni és nem is értették, hogy miért kell nekem új gép.

15 évesen aladtam az összes játékomat, utána pedig a téli és nyári szünetben dolgoztam, ha venni akartam valamit.

Nem rinyáltam, hanem tettem a céljaimért.

2020. jún. 23. 15:19
 23/93 anonim ***** válasza:
79%

Most őszintén... kit érdekel, hogy más mit gondol, hogy szerinte ciki? Akinek telik rá, örüljön neki, de a viselkedése cikibb annál, hogy neked mennyire olcsó géped van. Nálunk is volt rá példa, még anno általánosban, hogy drágábbnál drágább eszközöket hoztak a fiúk, a nagymenők, de engem nem érdekelt, pedig apám mondhatni összerakta az első érintős telefonomat, annyira nem volt pénz. Azután se drága gépeket kaptam, pedig használom naponta, mégis sok évig működtek és működik máig a mostani gépem, plusz a programok rajta.

Azt meg hagyjuk, hogy elvárás a drágább. Ez nem normális, hogy ezért cikiznek valakit, mindegy milyen társadalmi osztályból való. Nem kell megfelelni, senki nem rosszabb attól, hogy annyi pénze, mint a többieknek.

Egyébként meg tényleg undorító a stílusod, olyan hisztis, gyerekes, mintha ettől össze dőlne a világ.

2020. jún. 23. 15:21
 24/93 anonim ***** válasza:
67%
Napi troll. 🤦‍♀️
2020. jún. 23. 15:23
 25/93 anonim ***** válasza:
17%

#22. Vagy csak nem vetted észre.

Én olyan szakra jártam először, ami amúgy nem is BSc, hanem BA volt és 80 százaléka a diákoknak lány volt.

Nagyon felszínesen viselkedtek, olyan klikkesedések voltak mint az amcsi gimis sorozatokban...

Mivel nem vagyok egy vonzó férfi, ezért is szekáltak.

Egyszer fingott valaki és mindenki elkezdte, hogy biztos én voltam.

Egy felnőttekből álló tömeg. Mint az óvodában... És ez az első pár napban volt.

Mintha a csajok nem tudnának fingani.

Aztán később sorra kaptam a megjegyzéseket a telefonomra, az autókra, stb.

Egyszer egy lány kitalálta, hogy nem jön a közelembe mert büdös vagyok, holott ez nem igaz, erre nagyon ügyelek, meg összességében a higiéniára.

1 év után ott hagytam és átmentem egy BSc szakra...

Ott sok ténylegesen igénytelen srác volt, de én sosem szóltam be senkinek... Ott már nem igazán szekáltak, még voltak nálam is szegényebbek, de azok kapták ugyanúgy ahogy előtte máshol én.

Az ember egy undorító lény.

2020. jún. 23. 15:24
 26/93 anonim ***** válasza:
72%

Persze, nyilvánvalóan csak annak lehet gyereke, aki utána menő dolgokat vesz neki...

Mondd, Kérdező, te tényleg ilyen h*lye vagy, vagy csak teteted?

2020. jún. 23. 15:28
 27/93 anonim ***** válasza:
16%

"Csak azt tudják az anyagi helyzete miatt lealázni, aki vevő erre.

15 éves korom óta magamnak vettem a gépeimet, mert a szüleim nem is tudtak rá elég pénzt adni és nem is értették, hogy miért kell nekem új gép."

És miből vettél? 16 év alatt nem dolgozhatsz, diákmunkát sem.

"15 évesen aladtam az összes játékomat, utána pedig a téli és nyári szünetben dolgoztam, ha venni akartam valamit."

Jah, hogy voltak játékaid... Na és azok honnan voltak?

"Nem rinyáltam, hanem tettem a céljaimért."

Ja, csak tudod valakinek nincs mit eladni sem...

16 év alatt abszolút nem tudsz tenni semmit a céljaidért ha szülők nem vesznek meg neked semmit, akkor nem lesz semmid. Ennyi.

2020. jún. 23. 15:30
 28/93 anonim ***** válasza:
6%

#26. A kérdező még mindig nem a menő dolgok után sír...

Ő csak átlagos dolgokat szeretne, ami nem szemét.

2020. jún. 23. 15:31
 29/93 anonim ***** válasza:
84%
Macbook... Azt hittem normális gépre vágysz.
2020. jún. 23. 15:36
 30/93 anonim ***** válasza:
18%

Egy szóval nem írta, hogy MacBook kell neki.

Azt írta, hogy mindenki másnak olyan van.

Nem kell kiforgatni.

2020. jún. 23. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!