A férjem vagy a fiam mellé álljak?
Figyelt kérdés
Férjemnek van egy nagykorú 19 éves fia, neki amikor megszületett a férjem és anyósom nyittak számlát, ami ő kivett ugye nagykorú már. oda adta az anyának, nem is ez a baj, hanem , hogy a 15 éves fiunk ezt megtudta, hogy ő a nagy semmire milliókat kapott, most nem szól a férjemhez, én szeretem a férjem de ezt a számlát soha nem pártoltam, mondván ez különbség tétel lesz, de anyósom csak azt hajtotta, hogy nem, a fiam azt akarja mellé álljak a férjem pedig azt várja el neki adjak igazat, teljesen jó tinédzser a fiunk, nagy balhéi nincsenek, de ez miatt kifordult magából, és féltem , ti mint tennétek?2020. máj. 15. 15:11
71/95 anonim válasza:
Tehat a nagymama a dominans. Ebbol van a feszultseg mindig kivetel nelkul, ha mindenkinek ugy kell tancolnia, ahogy o futyul. A helyzetbol, ami kialakult, nem lehet jol kijonni sajnos. Valakinek majd el kell vinnie a balhet.
72/95 anonim válasza:
A fiatalabbnak van igaza. Szültél a semmire, és a hiteletek miatt meztelen pitsával mehet a srác az életbe. Ezzel ellentétben a másiknak volt egy kiinduló alapja. Még jó, hogy ezen megsértõdött.
73/95 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, a férjem azt találta ki az ő egész ház részét neki ajándékozza.
2020. máj. 16. 09:38
74/95 anonim válasza:
Na, akkor a probléma megoldva.
75/95 anonim válasza:
Azért az nem ugyanaz, mint a kp. Mi van, ha szüksége lenne a pénzre, akkor el tudja majd adni a házat? Házrész? A fele a tiéd, a másik fele meg a gyereké lenne? És ha te nem mész bele az eladásba? Akkor hiába is kapott házrészt.
76/95 anonim válasza:
15 éves a gyerek bakker, tán nem kell neki most pár milla kp. Amúgy meg akkor is el lehet adni az ingatlant, ha két 50%-os tulaj van.
77/95 anonim válasza:
Egyebirnat valoban nem uyganaz az ingazlan, mint a kp. A kp folyamatosan romlik, míg az ingatlan értéke állandó, vagy a legtöbb esetben növekszik. Esélyes hoyg a kissrác ezerszer jobban jár, mint a nagyfiú.
78/95 anonim válasza:
Nem jár jobban, és nem ugyanaz...
Az a baj, hogy a férjed sunyiságán meg a megalkuvásodon semmi nem segít.
Egyrészt majd a sztori legvégén derül ki, kinek mennyit ért amit kapott kp/ingatlan, másrészt addig együtt kell élnie ezzel a megkülönböztetéssel, ami nem egy előre rosszul eldöntött valami volt, hanem egy kényszervàllalás.
Harmadrészt, az egyik kapott egy remek indulótőkét, amivel azonnal kezdhetett valamit, a màsik meg, mikor is kapja meg? Segíts már légyszi, harminc vagy negyven év múlva? Felfogod az mennyi idő? Hol egyenlő ez bakker?
79/95 anonim válasza:
15 éves a kisebbik gyerek. Ha most íratják a nevére az ingatkanreszt, azzal 18 éves korától rendelkezhet. Miylen 40 évről beszélsz? Amúgy x millió vs egy ingatlan fele, hát, az ingatlan jobb eletkezdési támogatás.
80/95 anonim válasza:
Lehet, hogy jobban jár a kisebb gyerek anyagilag, de most ha szüksége is lenne a pénzre, én nem tudom elképzelni, hogy majd fölveti a témát, hogy akkor adjuk el a házat. Amiben ott élnek a szülei, lehet, hogy célzásokat is tesznek rá, hogy milyen jó itt lakni. Úgy szeretjük ezt a házat, környéket, stb. Na, akkor állj elő azzal, hogy adjuk el, mert nekem kéne a pénzt, majd elköltöztök máshova. Kösz. Rögtön ő lenne a hálátlan gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!