Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A férjem vagy a fiam mellé...

A férjem vagy a fiam mellé álljak?

Figyelt kérdés
Férjemnek van egy nagykorú 19 éves fia, neki amikor megszületett a férjem és anyósom nyittak számlát, ami ő kivett ugye nagykorú már. oda adta az anyának, nem is ez a baj, hanem , hogy a 15 éves fiunk ezt megtudta, hogy ő a nagy semmire milliókat kapott, most nem szól a férjemhez, én szeretem a férjem de ezt a számlát soha nem pártoltam, mondván ez különbség tétel lesz, de anyósom csak azt hajtotta, hogy nem, a fiam azt akarja mellé álljak a férjem pedig azt várja el neki adjak igazat, teljesen jó tinédzser a fiunk, nagy balhéi nincsenek, de ez miatt kifordult magából, és féltem , ti mint tennétek?
2020. máj. 15. 15:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 anonim válasza:
70%

Kedves kérdező!

A gyereked többet ér és mindi itt lesz neked. Később jobban fogja értékelni, hogy mellé álltál mint egy idegen férfi mellé.

Hidd el én lennék a legboldogabb ember ha apám nem egy olyan nő mellé allna aki tönkreteszi az életét és az így is romokban lévő családot.

Másrészt pedig ha tudsz mindig rakj neki férre havonta 1000 forintot tény nem sok de ezt a kevés összeget jobban fogja értékelni mint a milliókat

2020. máj. 19. 21:08
 92/95 anonim ***** válasza:
50%
Én a fiú mellett vagyok/lennék. Elvileg valamennyit a mostohatesóim, féltesóim is fognak kapni, mi a tesómmal meg nem. Bár mi normálisan kapunk zsebpénzt, de azt is a tanulmányainknak megfelelően. (Rossz jegyeknél jóval kevesebb, jó jegyeknél kicsit több). És én is mérhetetlenül igazságtalannak tartom, hogy őket nem tanítják meg a pénzzel való bánásra, spórolásra, hanem ha kell valami adnak nekik, mi meg sokszor a zsebpénzünkből költhetünk. És nekik ott lesz az a rengeteg pénz amikor nagykorúak lesznek, nekünk meg jóval kevesebb...
2020. máj. 20. 08:35
 93/95 anonim ***** válasza:
25%

Akkor lenne jogos a balhézása a kicsinek, ha már ő is nagykorú lenne és nem kapna és akkor is csak arra a részre, amit az apja tett hozzá. A másik gyerek is csak 18 évesen kapott, nem 15 évesen. A nagyszülő meg annak ad, akinek akar.

3 év múlva adtok neki is olyan értékben, mint amennyit a nagyobb kapott az apjától és probléma megoldva.

2020. máj. 20. 08:43
 94/95 anonim ***** válasza:
84%

Hogy mit kellett volna csinálni, már leírták előttem nagyon sokan.

Megoldást szeretnél? Tessék:

Vedd kézbe a dolgokat. Nyiss egy számlát, és a mai naptól minden hónapban rakjál be 40-50000 Ft-ot. Gondolom, van saját jövedelmed, abból. Ha nem marad hó végére, mondd, hogy nincs pénz, apuka anyós oldják meg. Apuka tartsa el a családot, vállaljon plusz munkát, anyóshoz lehet menni ebédelni, vacsorázni.

A fiadat nyugtasd meg, hogy nem hagyod cserben, és ő is meg fogja kapni 18 éves korában, amit a másik gyerek. Tartsd magad szigorúan a pénzgyűjtéshez, 3 évig ki lehet bírni. És ne hagyd magad eltántorítani. Neked kell véghez vinni, a fiad érdekében. (ha már ilyen fasza csávót választottál párodnak...)

2020. máj. 20. 13:10
 95/95 anonim ***** válasza:
87%
A fiadnak igaza van! Neki miért nem gyűjtöttetek a kicsinek is? A mama miért csak a nagyra gondolt? Próbáljatok meg elkezdeni legalább akkor mostantól egy kis pénzt összespórolni!
2020. máj. 20. 14:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!