A férjem vagy a fiam mellé álljak?
Figyelt kérdés
Férjemnek van egy nagykorú 19 éves fia, neki amikor megszületett a férjem és anyósom nyittak számlát, ami ő kivett ugye nagykorú már. oda adta az anyának, nem is ez a baj, hanem , hogy a 15 éves fiunk ezt megtudta, hogy ő a nagy semmire milliókat kapott, most nem szól a férjemhez, én szeretem a férjem de ezt a számlát soha nem pártoltam, mondván ez különbség tétel lesz, de anyósom csak azt hajtotta, hogy nem, a fiam azt akarja mellé álljak a férjem pedig azt várja el neki adjak igazat, teljesen jó tinédzser a fiunk, nagy balhéi nincsenek, de ez miatt kifordult magából, és féltem , ti mint tennétek?2020. máj. 15. 15:11
11/95 anonim válasza:
Nyugi!
A kicsi meg majd kap egy kocsit, vagy motort.
12/95 anonim válasza:
Ez tenyleg kiszuras a gyerekkel, jogosan esik rosszul neki. Azt meg nem ertem, hogy miert kene barhova is allni? Miert erdemel tobbet a masik gyerek? A ferjed ezt nem talalja igazsagtalannak? Nem a nagyobbtol kell sajnalni, de van egy masik gyereke is... raadasul nincs is akkora korkulonbseg koztuk, csak 4 ev. Miert nem felezitek el a penzt? Az apja es a nagyanyja gyujtottek, szerintem ugy lenne igazsagos, ha elfeleztek volna a penzt es az egyiket megkapja a nagyobb, a masikat a kisebb. Vagy esetleg most tobbet kap a nagyobb, mert nagykoru, de mire a kicsi is nagykoru lesz, osszegyulik a kulonbseg. Ez igy nagyon nem fair, allj ki a gyereked mellett. Most kezdjenek el neki is felretenni, vagy bajok lesznek, egy ilyen dolog teljesen alaashatja a kapcsolatot.
13/95 A kérdező kommentje:
Én ugyan ezt mondtam, 15 évvel ezelőtt is amikor megtudtam, de nem tudom , nem váltam el mert a belső tulajdonságai nagyon jók, nem tudom mit kellenne tennem. A kicsi azt mondta felezzék meg akkor szóba áll vele, anyósom erről hallani nem akar, de a nagy se meg az anya se.
2020. máj. 15. 15:33
14/95 anonim válasza:
Az anyosod miert kivetelezik a nagyobbik gyerekkel?
15/95 A kérdező kommentje:
Mert sajnálja, pedig ha láttátok volna , hogy nőt fel, minden hétvégén ott volt a nagyinál, vitte be a kaját neki, 5 fajtát főzött, minden fajta édességet megvett neki, hétköznap délután is vitte, most már ugye jó pár éve megy magától, de a pénzt mégis az anyának adta , hogy vigyázzon rá.
2020. máj. 15. 15:38
16/95 A kérdező kommentje:
Hozzánk akkor jött ha az apja vett neki valamit, akkor is pár órára, férjem ment az anyához , hogy lássa, ő csak bank automatának kellett. A fiam azóta nem megy a nagyihoz amióta barack levet kért, azt mondta , hogy nincs és meglátta hogy a mosogató mellé be van dugva. Ugye kellett a nagynak mert az mást nem iszik.
2020. máj. 15. 15:41
17/95 anonim válasza:
Ertem. Tehat puszta sajnalatbol semmizte ki a nagymama a kisebbik gyereket. Vele foglalkozik amugy rendesen?
18/95 A kérdező kommentje:
amikor kicsi volt 2 havonta 2 órára eljött, nem tetszett neki, hogy nem ragaszkodik hozzá, pedig 2 kilométerre lakik, anyumék 100 ra de inkább utazik a fiam de hozzájuk megy.
2020. máj. 15. 15:43
19/95 anonim válasza:
Uristen de gaz a kedves mama... ezek utan mindekepp a fiad melle allj, lathatoan az o erdekeit senki se kepviseli. Meg amugy is maximalisan igaza van.
20/95 A kérdező kommentje:
Tudom, de a férjem meg azt várja, hogy simítsam el az ügyet, de tudom, hogy nincs igaza.
2020. máj. 15. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!