Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A férjem vagy a fiam mellé...

A férjem vagy a fiam mellé álljak?

Figyelt kérdés
Férjemnek van egy nagykorú 19 éves fia, neki amikor megszületett a férjem és anyósom nyittak számlát, ami ő kivett ugye nagykorú már. oda adta az anyának, nem is ez a baj, hanem , hogy a 15 éves fiunk ezt megtudta, hogy ő a nagy semmire milliókat kapott, most nem szól a férjemhez, én szeretem a férjem de ezt a számlát soha nem pártoltam, mondván ez különbség tétel lesz, de anyósom csak azt hajtotta, hogy nem, a fiam azt akarja mellé álljak a férjem pedig azt várja el neki adjak igazat, teljesen jó tinédzser a fiunk, nagy balhéi nincsenek, de ez miatt kifordult magából, és féltem , ti mint tennétek?
2020. máj. 15. 15:11
 21/95 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a kedves mama van a hatterben es mintha csak a nagyobbik gyereket ismerne el unokanak. Az is lehet, hogy nincs megelegedve a fia masodik hazassagaval, nem ismeri el es ezert csak a nagyobbik gyerekkel foglalkozik. Ez pedig nagyon nem jo, eleve kulonbseget tenni sem, mert ez mar nem kesobb, de most kezdi megbosszulni magat.
2020. máj. 15. 15:48
 22/95 anonim ***** válasza:
93%
De ezt hogy tudnad elsimitani? Nem ertem, hogy gondolja a ferjed. Ezt nem lehet nem megtortentte tenni, foleg a barackleves historia utan, es ki tudja, mi hasonlo lehet meg. Ez egy folyamat.
2020. máj. 15. 15:50
 23/95 anonim ***** válasza:
80%

A férjed ne várja, hogy ezt elsimítsd, ez az ő ügye, nem a tied. A nagy gyerek nem a te gyereked, neked csak egy gyereked van a történetben. Aki mondjuk fura, hogy így követelőzik.

Ugyanakkor sajnos az a helyzet, hogy az ember annak adja a pénzét, akinek akarja. Két gyereket neveltetek és nem volt havonta 10000 ft, hogy öt-öt ezret havonta eltegyetek nekik?? Én inkább ezen lennék kiborulva, nem azon, hogy a nagy meg kap.

2020. máj. 15. 15:53
 24/95 anonim ***** válasza:
77%
Írd már le normálisan, hogy ANYJÁHOZ!! Nem anyához... Amúgy 4 év van a 2 gyerek között, 4 eves koraban nyitni kellett volna egy számlát a kozos gyereketeknek is, vagy ha nem tudtatok, akkor a nagynak sem adni semmit. Ez akkora kicseszés, mint az állat, a fiatok hekyeben felétek sem néznék többet. Talán anyós pisztolyt tartott a fejéhez, hogy utald a számlára az összeget minden hónap végén? Ugye, hogy nem.
2020. máj. 15. 15:56
 25/95 anonim ***** válasza:
32%

Ha a férjed amúgy sincs szoros viszonyban a nagyobb fiával, hiszen az alig akart menni hozzá, akkor bizonyára úgysem fogja a jövőben támogatni anyagilag. A közös gyereketek meg lehet, hogy még 30 éves korában, vagy akár 50 éves korában is kap majd hol ezt, hol azt. Próbáld elfogadtatni a fiaddal, hogy ez valószínűleg így lesz, a nagyobb fiú eddig sem igen ment szívesen az apjához, most, hogy felnőtt már valószínűleg felé sem fog nézni, ezért pénzt sem igen fog kapni.

Ő viszont igen.

2020. máj. 15. 15:57
 26/95 A kérdező kommentje:
utolsó ez tényleg így lesz.
2020. máj. 15. 15:59
 27/95 anonim ***** válasza:
16%
Nos, a férjeddel érték inkább egyet barmiakén rosszul hangzik is. A nagyra egyértelműen kevesebbet költött az apja, hiszen nem éltek együtt. A te gyereked is megkapta azt a pénzt, csak természetben. Ott van a ház, amiben él, a ruha amit hord, stb. A nagymama meg azt csinál amit akar, nem lehet ilyet számonkérni.
2020. máj. 15. 16:12
 28/95 anonim ***** válasza:
23%

Jól értem, hogy a 19 éves fiú a férjed fia, míg a kicsi nem közös, csak a tiéd? Ez esetben nem csoda, hogy a férjed és az anyja csak a saját gyerekének/unokájának akar pénzt adni...

Ha nem erről van szó, akkor nem szép dolog a megkülönböztetés, de kierőszakolni sem lehet a pénzt. Ez van sajnos.

2020. máj. 15. 16:43
 29/95 anonim ***** válasza:
56%

Egyébként meg, ha külön éltek, akkor az apa a gyerektartást fizette a számlára, nem?

Azon nincs mit felezni valóban.

2020. máj. 15. 16:47
 30/95 A kérdező kommentje:
Dehogy, azon felül.
2020. máj. 15. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!