Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A férjem kisfiát hogyan...

A férjem kisfiát hogyan vegyük rá, hogy betartsa a szabályokat?

Figyelt kérdés
A férjemnek van egy 6 éves kisfia, mindenben támogatjuk anyagilag, minden hétvégén itt van velünk, Amikor megismertem 2 éves volt, nem volt gyermekem mindent ráhagytunk azon a 2 napon amikor itt volt velünk, mára van egy 2 és fél éves kislányunk, szeretettel közeledünk a kisfiú felé, de most már az a baj a kicsi elkezdte utánozni, ami nagyon zavar, hogy befogja a fülét ha valami olyat mondunk ami nem tetszik neki, ha megkérjük egyen kint velünk a konyhában akkor azt mondja utálok itt lenni, haza akarok menni, akármit ami a kicsire is vonatkozik próbáljuk vele is betartatni, nem a párom hívja apukájának , mert az anyukája terhesen elment egy másik férfival , őt tartja apjának. Ami engem nagyon felháborított, hogy azt mondta a páromnak, mikor halsz már meg , hogy enyém legyen a házad, pedig közösen vettük az ingatlant a párommal, persze ő ezt nem tudja, mit tudnánk tenni , hogy alap dolgokat ő is betartson?

2020. febr. 29. 11:47
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
89%
Édesapuka és édesanyuka üljön le vele beszélni erről. Ketten, határozottan. Valószínűleg azt csinálja és mondja amit otthon hall. A két szülőnek kellene közösen a szabályokat felallitani és azt mindenhol betartatni vele.
2020. febr. 29. 11:50
 2/51 anonim ***** válasza:
93%

"azt mondta a páromnak, mikor halsz már meg , hogy enyém legyen a házad"

Egy 6 éves gyerek honnan a bánatból szed ilyeneket???

2020. febr. 29. 11:50
 3/51 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle, amikor ezt meghallottam, otthon hallotta , biztos igaz mert magától ilyet nem tud.
2020. febr. 29. 11:52
 4/51 anonim válasza:
58%

Nevelőpofon(ok).

Ne a pujának, hanem az ex-nejnek.

Amúgy minek hozzátok el a puját, ha ilyen kis féreg?

2020. febr. 29. 11:54
 5/51 A kérdező kommentje:
Eddig mindig jött hétvégén, nem is volt eddig gondom , sok mindent lenyeltem, de az , hogy a saját gyerekem el kezdte utánozni a rossz szokásokat, ez zavar.
2020. febr. 29. 12:00
 6/51 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon próbálod anyukát beállítani hibásnak, de miért is anyuka hibája, hogy ti mindent ráhagytok a gyerekre? Sok egyedülálló anyánál probléma ez, hogy neki muszáj nevelni a gyereket, muszáj szigorúnak lenni, közben meg apunál 1-2 napig mindent lehet, ki van nyalva a segge, hogy érezze apu szereti, aztán anyura üt vissza, hogy bezzeg ezt meg azt apunál lehet, akkor otthon miért nem. Egyrészt egy anyuban is szítja a dühöt, pláne ha amúgy nem szépen váltak el, és most rátok is visszaüt, nem érti a gyerek, hogyha eddig mindent lehetett, akkor most miért nem. Ezt ti ba_sztátok el.

Nem fog varázsütésre változni a helyzet, le kell ülni a kisfiúval és beszélgetni vele és akkor lassanként beállhat a változás.

2020. febr. 29. 13:08
 7/51 anonim ***** válasza:
88%
Évekig ráhagytatok mindent, nem nevelte az apja, akkor mit vársz tőle?
2020. febr. 29. 13:17
 8/51 anonim ***** válasza:
50%

Hat tudom ez nem hasznos válasz

De megértelek sorstárs

Nekem volt h ordít h utallak és takarodj az apámtól... 6 évesen

Nah ezt se ő mondja hanem a kedves ex

Csak egyszer szabaduljunk meg tőlük pezsgőt bontok 🤣

2020. febr. 29. 13:21
 9/51 A kérdező kommentje:
Csúnya ezt mondani, de ugye párom is pihenni szeretne hétvégén , és a kisfiú mindig a balhét csinája, párom azt mondta ő már nem hozza el, aki azt mondja elbasztuk, mit tettél volna ha hányásig üvölt ha nem úgy van valami ahogy ő akarja? ez a mai napig így van tele hányja a szobát és röhög mikor takarítjuk.
2020. febr. 29. 13:26
 10/51 anonim ***** válasza:
78%

Na nem tetszenek a válaszok, szóval jönnek máris az új információk, amik nektek kedveznek.

Szegény gyerek, apa szarik rá, mert pihenni akar, nevelni nem kell, had nőjön mint a gaz és akkor megy a csodálkozás, hogy nem lehet bírni vele.

2020. febr. 29. 13:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!